| Ana-Maria94 a întrebat:

Cum ia-ti convinge pe oameni sa nu mai polueze natura?

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

1. Nu poti schimba mentalitatea lor.
2. Amenda, simplu.

14 răspunsuri:
| FearNoEvil a răspuns:

Eu as pune o alta intrebare: Cum ai convinge oamenii ca plaja nu e cos de gunoi sau scrumiera?
Ca sa-ti raspund la intrebare: prin puterea exemplului, dar ar dura prea mult. Niste amenzi usturatoare ar avea un efect mai rapid.

| mami a răspuns:

Pe care oameni?
romani sau alte natzionalitatzi
din mediul urban sau din mediul rural

| kathessa a răspuns:

Educindu-i de la gradinita...

| sorin a răspuns:

Nu prea ai cum.

| buburuzaucigasa a răspuns:

Tu aici vorbesti de lucruri sfinte...laughingeste simplu de zis si greu de facut.

| maria a răspuns:

Prin exemplu propriu, printr-o comunicare directa cu ei, prin participarea la campanii ecologice.La Concert la Madonna au venit si au lasat dezastru' in urma multi dintre ei...si multi dintre spectatori se pretind foarte civilizati si dau vina pe organizatori, daca ar fi fost in strainatate cu siguranta ca nu ar fi aruncat gunoiul pe jos si ar fi protejat mediul inconjurator, caci din cate stiu Parcul Izvor are copaci naturali, nu din plastic...asta ne este natiunea, cu ea sa ne bucuram dar sa ne recunoastem nesimtirea, detasarea sau nepasarea...

| ---droid-kid--- a răspuns:

Cand vezi pe unu k arumk pe jos
sa se auda POC palma pe fata si ai sa vezi k se potolescrolling on the floorrolling on the floor

visez prea mult nu?

| papushikroz a răspuns:

Eu sincer le-as da niste bratari care de fiecare data cand oamenii polueaza natura sa ii curenteze foarte tare.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe oameni nu ii poti convinge insa daca cei pe care ii intereseaza sunt copii sau chiar adulti... daca sunt copii isi pot forma propria familie anti-polueaza planeta iar daca esti deja adult ar trebui sa iti dai silinta de a iti indruma familia spre o gandire mai buna.Asta e parerea mea dar putini o au.si asta e foarte suparator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa intrebi cativa prieteni care sa te sustina si de acolo cred ca stii:
1 curatati zonele poluate
2 contributi cu bani pentru a planta copacii si plante
sunt multe modalitatii prin a convinge oamenii dar tu trebiue sa alegi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ar trebui sa asteptam sa moara cativa oameni din cauza poluarii ca sa se trezeasca restul la realitate...

| MrJungle a răspuns:

N-ai cum. Pentru asta am fost construiti... E trist.

| sorinagt a răspuns:

Prina amenzi usturatoare

| myosotis a răspuns:

Prin amenda concomitent cu publicarea faptei intr-o publicatie locala.

Întrebări similare