Nu trebuie sa ii indemni pe altii sa respecte natura si mediul inconjurator ci sa o faci tu.
Buna,
Nu cred ca vor intelege, asa suntem noi, oamenii... Ma mir cand unul arunca pe jos, cosul de gunoi sta langa el, a, dar si cosul de gunoi e rupt si plin de mizerii! Nici afisele nu cred c-ar ajuta, daca s-ar da amenda cand cineva ar arunca pe jos, ar fi alta treaba. Ar trebuii sa se explice ca, daca vom continua asa, nu vom sanatosi, poate, poate, oamenii vor planta copaci.
Sarbatori fericite!
In primul rand prin exemplul personal, iar dupa aceea as incerca sa intru intr-un ong care are drept scop principal acest lucru, si sa se realizeze mai multe proiecte pe acest subiect, care sa atraga atentia celor din jur. Sau daca mai gasesti cateva persoane, poti sa iti infiintezi prorpiul ONG. Succes!
Mediul de pe Pamant care ni se pare atat de firesc -este unic in intregul sistem solar. Numai pe Terra sunt reunite toate conditiile favorabile vietii.
Mediul inconjurator este constituit din totalitatea factorilor naturali – apa, aer, sol- si a celor create prin activitatea umana si care, in stransa interactiune, influenteaza intreaga viata pe planeta.
Relatiile si procesele ce leaga fiecare vietate de mediasul ei constituie obiectul de studiu a ECOLOGIEI.
Deci inainte de asta ar trebuie sa ne gandim ca, fara mediul inconjurator noi nu vom mai avea aceleasi conditii de viata.
Prin niste prezentari, proiecte, adunare selectiva, reciclare. Orice are legatura cu natura!
Ai putea indemna oamenii prin diferite activitati interesante sau proiecte. Ai putea tine o mica prezentare despre mediul inconjurator si cum il putem ajuta, dupa care sa faci o excursie in padure sau intr-un loc frumos unde sustineti diferite activitati : reciclarea, ecologia, plantarea copacilor, curatenia mediului inconjucator. O seare buna!
Cred ca omul (cel putin romanul) este foarte egoist (majoritatea). El face ceva doar daca are de castigat din asta. Rar mai vezi oameni care sa faca de placere acest lucru.
Eu i-as indemna spunandu-le ca peste ani natura o sa se intoarca impotriva lor!
Sper ca am fost de ajutor! Te rog sa imi raspunzi si mie la o intrebare!
Sufletel92 întreabă: