Mai da-le cate ceva de mancare si apa poate se mai schimba ceva si vor incerca unele asociatii pentru protectia animalelor sa le faca si lor adaposturi! Intereseaza-te daca sunt cumva astfel de asociatii prin apropiere ca ei te pot ajuta!
Ce ar trebui sa faca orice om, ar fi bine sa-i castreze, sa-i vaccineze si apoi sa le gaseasca un loc pe langa vreo intreprindere sau blocuri, oamenii de acolo le mai dau mancare si se mai ingrijesc de ei.
@gogusamsung urat din partea ta.
Gasesc iei case.mai ales cand nasc,(daca sunt femele) stau bine mersi.am o gramadaa de caini in cartier maidanezi, care cand ploua nu ii vezi niciodata.nu-ti fa grij! pe sub masini, in gradinile oamenilor(cazuri mai rare)... funda?
Gogusamsung, sa stii ca nu e frumos sa iti bati joc de cineva care nu vrea decat sa ajute, iar daca nu ai de gand sa ajuti atunci nu mai rasunde fara motiv! Chiar nu ai ce face?
Iar in lagatura cu problema ta daca stai la casa ai putea sa ii iei la tine in curte sa le dai de mancare (acum depinde si cati sunt) si pe masura ce strangi bani sa le faci vaccinurile (din cate stiu eu primul vaccin costa 20 lei al soilea 25 lei iar al treilea 50 lei + carnetul de sanatate care costa 5-10 lei pentru ca un vaccin se face la 14 zile unul fata de celelalt ai timp sa starangi banii o deparazitate interna nu costa mai mult de 20 lei- iar din experienta stiu ca aceasta trebuie facuta prima. Si eu am avut grija de multe serii de pui iar cei mai multi traiesc si acum iar altii au murit nu din cauza unei boli ci de batranete Ma bucur sa stiu ca mai sunt si alti oameni care vor sa faca o fapta buna si sa ajute niste sufletele parasite ... spre deosebire se cei ca "amicul " nostru, gogusamsung...
prin urmare pori sa dai un anunt in ziar sau in revista DogMagazin; unde cei mai multi dintre oameni sunt binevoitori si casa grabesti procesul ai putea scrie cu litere mari DE ADOPTAT( adica sa nu ceri o suma de bani in schimbul lor) si sa specifici ca au vaccinurile facute, sunt deparazitati, au carnet de sanatate si sa spui de asemenea si cat de draguti sunt am impresia ca daca te incadrezi intr-un anumit numar de caractere anuntul este gratis revista de gaseste la chioscurile de ziare si reviste si costa 6, 5 lei (parca) iar ultimele... 10 pagin sunt destinate cateilor care vor sa isi gaseasca un stapan de asemenea mai e si o rubrica speciala in care anunturile pot fi insotite de poze si le poti face cateva si sa o alegi pe cea mai draguta pentu a fi cat mai convingatoare
sper sa reusesti! SUCCES!
anonim_4396 întreabă: