| CiprianSima a întrebat:

Cum pot sa imi pun o poza la avatar?

Răspuns Câştigător
| GaBBiii a răspuns:

Cred ca te referi la TPU.
Pai vezi ca in stanga mai sus unde scrie mesaje, prieteni, etc.Scrie cu portocaliu Editare Profil, dai click acolo si acolo iti scrie nume, prenume, etc si dai mai jos pana unde scrie browse, dai acolo si apoi selectezi imaginea dorita de pa calculatorul tau!happy.

Craciun Fericit alaturi de cei dragi`! :X

12 răspunsuri:
| ZâmβέŤ a răspuns:

Dami id tau si iti explic pe messs.

| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna. Avatar, adica te referi la messenger, nu? Eu asa stiam ca cel de la messenger se numeste avatar.Deci dai clik pe patratelul ala in stanga sus unde trebuie sa-ti pui poza si apoi o sa ti se deschida un patrat asa mai mare si bifezi acolo "share my picture" si apoi dai la "select" si iti alegi ce poza vrei sa-ti pui. Sper ca la acest avatar te referi si sper ca ai inteles.Sarbatori fericite! Pa-pa:*.

| Mus1k a răspuns:

Avatarul de la mess? pai Yahoo! Messenger >> Intri in conv cu candva >> dai click dreapta pe imaginea de jos >>> si zici Change Display image >>> Dai Display Image nu yahoo! avatar >>> apoi dai browse >>> si alegi din PC ce poza vrei!:*

sper ca te am ajutat o zi buna si Craciun Fericit!

| ghannima a răspuns:

Editare Profil (din coloana din dreapta) apoi Selecteaza Imagine Profil (in josul paginii)

| Klepto a răspuns:

Editare profil=>Selecteaza imagine profil(ultimul rand), Browse pentru poza=>Salveaza si Voila poza la avatar.

| CiprianSima explică:

Robr ai inteles gresit! De la TPU! Cum imi pun o poza?

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Bună!
Dai un clik la Editare profil, Alegeți fișierul, Alegi poza, dai open și apoi Salvează profilul.
Baftă!

| ZâmβέŤ a răspuns:

Dai clik stanga pe poza d la avatar si scrie choose picture. si iti apare o fereastra si in partea dreapta scrie Browse si dai acolo si apoi iti alegi poza pe care vrei sa o pui la avatar si apoi dai open si gata.:d
Cred ca am fost d folos.

| Malvina24 a răspuns:

Dai la ''Editare Profil''(cu scris portocaliu in stanga) apoi dai la Browse apoi dai salvare profil si gata! Succes. Daca ai nelamuriri ma mai intrebi.

| CiprianSima explică:

Multumesc pentru raspunsuri dar nu era de la Yahoo Messenger, ci la TPU! Multumesc inca o data ca mi-ati raspuns la intrebari!

| Andreutzzyk a răspuns:

Daca te referi la cel de mess te ajut eu. Dai clk dreapta la poza d la avtar de sus de tot nu din lista de mass...de sus si dai chose a picture, dai apoi pe browser si alegi folderul, poza si gata!:*pup fundita plss:X

| CiprianSima explică:

Multumesc, Multumesc ca ma-ti ajutat!

Întrebări similare