Asta pentru ca unii nu se tin de cuvant. dar lasa sunt sigura ca o sa-ti faci si uh o colectie frumusica de funda.
Bye
PS: funda? glm. dar nu m'ar sup daca mi'ai da.
Asta-i tare. Da, am observat si eu, stiu ce zici.
Pentru ca pana la urma cel mai bun raspuns este rasplatit, nu cel mai rapid (cum se spune initial), si mi se pare normal. Insa mare prostie fac cei cu "dau fundita", "primul primeste fundita". Sunt foarte enervanti.
Aici iti dau dreptate: unii nu se tin de cuvant! (Apropo: m-a amuzat sincer ca Bomboana dementa ii da fundita Traficantei De Mentosane! Sunteti simpatice!)
Nu este neapărat ca primul care răspunde ala primește fundita.
Chestia e ca după ce cineva alege un câștigător care primește fundita, răspunsul lui rămâne pe primul loc, chiar dacă el a raspuns al 2-lea al 6-lea al 8-lea...
Si nu e numai asta, faza sa raspunzi primul, depinde si ce raspuns dai!
Sper ca ti-am fost de folos!
O zi buna!
Si mie mi s-a intampat! La unele intrabari primul care raspunde este premiat (bine, primul care raspunde corect). Cred ca tine ceva timp pana iti aproba raspunsul cei de la TPU si nu ti-o posteaza decat dupa ce ai aprobat (si cred ca vine altul si-ti ia locul )
Pentru ca raspunsurile trebuiesc aprobate, iar asta dureaza putin si in acel timp arata ca nu este nici un raspuns, dar se poate ca altii sa fi dat raspunsuri inaintea ta... De exemplu, la intrebarea ta in acest moment imi apare ca sunt prima care da un raspuns. Sa vedem daca este asa cu adevarat!
DAca unul care rasp dupa tine da un raspuns mai mare, dar scrie tot ce ai scris tu, astora li se pare ca el merita fundita! Si pe mine ma enerveaza asta... fundita?
Burcea_Bogdan_1990 întreabă: