Buna,
Poate ai ceva prieteni sau prietene care lucreaza in ceva baruri, cred ca daca ai vb cu ei te-ar putea ajuta, sau cand sti ca sunt nunti sau majorate unde se da asemenea bere, vb cu prieteni care merg acolo sa vb cu cel care e "capul petrecerii" sa nu arunce dozele la terminare, ca mergi tu dupa ele!
Alta idee nu am!
Esti si tu de doua zile pe site si vorbesti aiurea, daca nu sti ce se face cu dozele nu te baga stia si freacate in nas
Chill out man, nu ai simtul umorului? Daca postezi anunturi pe TPU te poti astepta oricand la raspunsuri din astea. Apropo, nu o lua in lume de rau, dar TPU nu e site de anunturi.
Si chiar daca sunt de putine zile pe acest site, stiu prea bine ce lucruri poti face cu dozele de aluminiu. Daca le vrei neindoite presupun ca vrei sa-ti improvizezi un panou solar?
Chill out man, nu ai simtul umorului? Daca postezi anunturi pe TPU te poti astepta oricand la raspunsuri din astea.
Asa si cum as putea raspunde sa primesc funda)?
du-te la un LIDL sau PROFI sau KAUFLAND etc. si acolo ai de unde sa alegi fundita?
Nu a zis nimeni ca dau vreo funda, din pacate nu stau pe site sa iti dau tie funda sau la altii, du-te pe la LIDL sau PROFI poate gasesti funda sa-ti pui in cap
MicutzaaLis întreabă:
anonim_4396 întreabă: