Daca as avea dreptul la vot,as vota ca presedinte un om care,asa cum zice si @XeNON sa nu fie corupt si care sa incerce,pentru inceput,sa scoata tara din criza,sa faca ceva pentru mediul inconjurator si sa aiba puterea de a schimba mentalitatea unor anumiti romani care,prin gesturile si comportamentul lor,indeamna la discriminare,prostitutie, rasism, etc.
Pana acum nici un presedinte nu a facut mare lucru...dar cred ca ar fi destul de tare daca ar iesi diaconescu, pur si simplu din cauza numelui:ca se termina in "escu".si cum Romania numai de presedinti cu "escu " a avut parte, e o chestie interesanta
Eu as vota ori guess who ori puya ori cabron ori bug mafia ori parazitzii fiindca astia din partid is varza taiata in 5
Sincer as vota tot Dan Diaconescu. Cred ca va schimba tara asta de nimic, am iesi` din criza. Sus cu Dan Diaconescu!; x
{sa fiu direct} Va cacati pe voi @XeN0N "desi e greu sa intalnesti asa ceva in Romania" bai fratilor nu va inteleg... daca asa credeti voi ca doar Romania...
Daca vreti sa nu fie corupt si ce ati mai zis voi sa ajute lume si alea alea votati Vadim Tudor.