| madalinutza00001 a întrebat:

Dc toti prosti arunca gunoaiele pe jos, si dc prosti de politisti nu dau amenda nu-si fac treaba

25 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Pt asta exista persoane platite special sa faca curat pe strazi, bineinteles ca si noi ca si simplii oameni trebuie sa lasam curat in urma noastra.
Eu nu cred ca politistii pot sta sa supravegheze fiecare om ce si cum arunca, iar cei care nu isi fac cu adevarat treaba sunt maturatorii de pe strada care stau toata ziua si strang frunzele de pe pamant in loc sa ia mizeriile.

| Emmyy2405 a răspuns:

Vrei sa iti sp dc? pentru ca nu ii intereseaza ce ii pe drum, ca acasa au niste proaste de sotii care le spala, le curata si gasesc tot curat, asa incat se gandesc ca daca acasa ii curat nu mai trebuie si altundeva.

| Angelique a răspuns:

Pentru ca sunt lenesitongue!

| rolfenstein a răspuns:

Madalinutza uite si tu cum se scuza toti, ca traim in Romania, ca basescu e de vina.dar sincer acum nu este numai vina lor.romanii si.au format o mentalitate proasta.ai vazut si tu poate la stiri plajele din Romania cum arata.numai gunoaie pe litoralul romanesc.si pe cine dam vina? pe basescu sau eehh suntem in romania.nu o sa putam fi niciodata o tara civilizata ca afara pana nu o sa ne schimbam conceptiile astea.

| PlanetaMinunilor a răspuns:

Is multi prosti si printre ei is si politisti.Imi vine sa imi bag ceva in ei imi dau amenda ca dc ma plimb in parc cu bicicleta,ce *** ca cica is multi copii si nu ii voie cu bicicleta si numa pe mine mo vazut,da nu ii vad pe aia care fac mizerie,care se plimbau si ei si care parcau stamb, tara asta nu se va schimba numa dupa ce vom incepe si noi sa ne schimbam eu am inceput incerc mereu sa nu arunc pe jos, ii adevarat ca mai se intampla sa arunc si eu da ce pot spune de politisti care mananca seminte afara si dupa aia dau amenda la aia care mananca in parc...se sa mai, Romania gura de Rai!
M-am descarcat unpic

| SamSon a răspuns:

Romania este cea mai corupta tara din Europa iar legile romanesti sunt de fatada si sunt aplicate doar celor de rand si foarte rar celor mai bogati sau cu,, pile'' Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

| Hirako a răspuns:

Intrebare cu raspuns inclus.Pentru ca sunt prosti.

| Gabriel1 a răspuns:

Pentru ca si ei arunca?

| victor333 a răspuns:

Pentru ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

| mihaelabr a răspuns:

Ana, tu asta crezi? ca daca exista persoane care matura strada atunci este ok sa aruncam pe jos cand la 50 /100 /200 de metri de noi avem cosul de gunoi? si chiar daca nu ar fi, mori daca tii o amarata de hartie in mana pana dai de o pubela sau de un cos?
in legatura cu ce spune lunetistul, eu ( din pacate) nu am vazut/auzit de amenzi pentru aruncat pe jos... poate se dau dar nu suficient de des...

| Măriucaaaaaaa a răspuns:

Cei care arunca gunoiul pe strada nu sunt neaparat prosti,nu sunt bine crescuti, cu bun simt.Iar politistii nu pot sa iti dea amenda pentru simplul fapt ca ai aruncat un ambalaj pe strada si in plus nu pot sta toata ziua la orice colt de strada din fiecare oras ca sa supravegheze pe toti cei care arunca gunoaiele, au cazuri mai importantehappy

| Pisoiul a răspuns:

Toti arunca gunoaie pe joc deoarece sunt nesimtiti. Politisti fac ce vor ei deschide ochii si vei vedea e logic la salarul lor cat vrei sa faca degeaba nu aruncam noi gunoaie pe jos daca alti poate chiar si politisti arunca gunoaie pe jos. Politistii sunt incapabili sa faca ceva deoarece dau amenzi doar de 50 de lei.Cum sa ma sperie o asemenea amenda? Eu nu arunc pe joc.E logic ca toti oameni arunca pe joc daca nu e nimeni pe plaja isi poate spune un om ce se intampla daca arunc si eu o tigara pe joc. Daca in jur pe plaja nu sunt politisti si nimeni nu ii vede ce sa facem? Sa stam sa privim.Amenzile sunt nule la cati nesimtiti sunt care arunca pe jos.Te intreb eu tu ai vazut vreodata un politist pe plaja? Eu unul niciodata nu.

| AleD a răspuns:

Pentru ca asa merg lucrurile in tara asta.nimanui nu-i pasa cu adevarat de cei inconjoara

| floryyn91yy a răspuns:

Sa se mire prostii care nu stiu sa scrie

| Makingston a răspuns:

Du-te şi i-al pe Basescu de gât şi întreabă-l... Şti ce răspuns o să primeşti? : Încercăm să rezolvăm dar momentan nu avem fonduri.

| JustACuriosPerson a răspuns:

Ei arunca pe jos pentru ca sunt nesimtiti, iar politisti pentru ca sunt prosti...

| anonym000000 a răspuns:

Madalinutza00001 asta e Romania happy altii arunca mizerii. politisti chiar daca nu vad ni zic nimichappy in ziua de azi politia nu se mai baga. sau le dai mita si te lasa in pace, sau iti da o amenda mai putina happy asa e in Romania laughing

| DAS a răspuns:

Prostii cu 2(doi) de i.Si fac astea, respectiv nu fac pentru ca sunt prosti.

| CaRaMiDa a răspuns:

Pentru ca uiti cum se numeste aceasta tara: RO-MA-NI-A

| anonimus20 a răspuns:

Pentru ca is prosti nu e clar!

| robertciclism a răspuns:

Prostii arunca gunoaie pe jos pentru ca asa-s invatati, sa nu aiba grija de spatiul unde traiesc. Politistii nu-s prosti (toti) si nu au timp sa vina la fiecare colt de strada sa aplice sanctiuni. Cel mai bun exemplu il poti da chiar tu, atragand atentia celor care arunca gunoi pe strada ca nu e frumos. Daca lucrurile degenereaza, poti chema si politia.

| ArmandOprisa a răspuns:

Pentru ca suntem in Romania?

| nebunik73 a răspuns:

L-a asta te gandesti uh raised eyebrows

| newintown a răspuns:

Pai cred ca daca pulitia ar vedea un om educat si nu un cioroi, ti-ar da amenda, eu din greseala am aruncat niste coji de seminte pe jos, si au avut grija sa ma vada imediat si sa imi dea amenda, dar in schimb cand animalele care traiesc pe la noi arunca in fata lor doar ca sa ii instige atunci am vazut ca nu se intampla nimic, happy deci daca esti bine educata la o mica greseala te ocheste doar ca sa se dea in spectacol eh... asta e, jungla happy

| mikaela_4705 a răspuns:

Pentru ca traiesti in ROMANIA si aici, pur si simplu asa functzioneaza lucrurile...