anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nicio pasare a cerului nu mai face nici un zgomot timp de 4 minute la ora 4 dimineatea, nici caini nu mai lartra si nici vantul nu mai bate?confused

12 răspunsuri:
| Psihoyounger a răspuns:

N-am mai auzit asa ceva...
Bafta!

by Psihoyounger

| buburuzaucigasa a răspuns:

Dacă la 4 dimineața nici o pasare nu mai face zgomot inseamnă ca "papagalul" de la etajul 4 face o excepție.

Ca sa ințelegeți ce am vrut să spun...vecinul meu de la et.4 (eu stau la 3) da drunu' la rașnița să se delecteze cu "muzică selecta"(manele) pentru a se putea pregati sa plece la servici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Somnoroase pasarele, pe la cuiburi se aduna, se ascund in ramurele,
Noapte buna!"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O fi ora de liniste! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate au si ei un moment de reculegeretonguetongue nu am auzit de chestia asta pana acumtongue cine stiethinking

| DiMoDi a răspuns:

Măi să fie! :O De aşa ceva n-am mai auzit, tu vorbeşti serios? thinking

| diiiiiannnnaa a răspuns:

thinking la mine e chiar inversrolling on the floor)

| andreea8888 a răspuns:

Sincer, nu am notat acest lucru, dar, promit sa stau atenta astazi la ora 4 dimineata, si sa ma documentez dupa aceea pentru a-ti da un raspuns la intrebare!

| ioanabanana a răspuns:

Pai spune-ne tu!

| crystyna1992 a răspuns:

Nu am mai auzit de asa cevathinking

| little a răspuns:

Pentru ca, la ora 4 de dimineata, spiritele revin pe pamant pentru 4 minute, si pentru 4 minute, pamantul devine o pace eterna, o mare blanda, puterea lunii cu concentratul de azot produce un mare fenomen al naturii care in legatura cu anuntul din ziar happy mai este valabil? M-ar interesa pe mine, unde pot vedea produsul?

| mirceadanirimescu a răspuns:

Felicitari pentru adaptarea la gramatica noua(nicio) dar nota 2 pentru necunoasterea celei vechi(caini in loc de cainii). Cat despre lartra in loc de latra sa speram ca e o greseala trecatoare desi administratorul numai ca nu ne roaga sa verificam textul scris inainte de publicare.De,chestie de respect fata de cititor!

Întrebări similare