| macgyver a întrebat:

De ce toata lumea e nesimtita si arunca ambalaje pe jos, prin parcuri si din masina?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Pentru ca nimeni nu se ocupa cu amendarea acestui tip de comportamenthappy

36 răspunsuri:
| Elle2117 a răspuns:

Iti spun eu: pentru ca traim in Romania.

| pwp a răspuns:

Asta e Romania

| anamaria91 a răspuns:

Cel mai bun raspuns il gasesti la cei care fac asta.
Pun si eu o intrebare... ce varsta ai incat sa nu iti dai seama ca asta e societatea in care traim si ca nu avem ce face cu asta? Obisnuieste-te! (nu ma lua in nume de rau)
Din pacate legea nu ne permite sa-i impuscam. Glumesc!
Am si eu cateva "motive: lenea de a mai merge 2 pasi pana la cosul de gunoi, cosuri de gunoi care dau pe afara (asta e vina firmelor de salubritate), jena de a tine in mana un ambalaj si de a devia din drum pentru a merge la cosul de gunoi, cei care fac asta se gandesc ca seara oricum vin cei care matura si pe a doua zi nu va mai fi acolo, deci ce rost mai are sa mearga la cosul de gunoi cand poate arunca peste umar etc. etc. Sunt foarte multe motive...
Si stati linistiti, ca si in unele asa-zise "tari civilizate" se practica sportul!

Think green!winking

| Ancestralsoul a răspuns:

Pentru ca nu le pasa de ei, de cei din jur, de urmasii lor, de nimic.Sunt niste rebuturi ale societatii.Eu ca fumator nici macar un chistoc nu arunc, chiar daca sunt undeva departe de oras. Tine si de educatie si de respect fata de natura si ceilalti semeni, dar noi poporul roman avem prea bine dezvoltate individualismul si invidia, nu suntem uniti.Ar trebui introduse legi mult mai aspre in aceasta lume, nu numai pentru cel ce arunca un ambalaj pe jos ci si pentru marii industriasi care polueaza rau planeta.

| StopTheWar a răspuns:

Pentru ca nu sunt niste legi dure si toti isi bat joc.

| elena5stefania a răspuns:

Salut! Mie imi place foarte mult natura si (scuze de expresie)mie se scarbeste de omenii care arunca reziduri menajere! Te impiedici pe strada de chistoace de tigari sau coji de seminte! Scuza-ma este ceva normal in Romania!? Si omameni nu inteleg ca natura este ca o mama protectoare si fiind distrusa ea vom fi si noi!