| macgyver a întrebat:

De ce toata lumea e nesimtita si arunca ambalaje pe jos, prin parcuri si din masina?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Pentru ca nimeni nu se ocupa cu amendarea acestui tip de comportamenthappy

37 răspunsuri:
| Ancestralsoul a răspuns:

Pentru ca nu le pasa de ei, de cei din jur, de urmasii lor, de nimic.Sunt niste rebuturi ale societatii.Eu ca fumator nici macar un chistoc nu arunc, chiar daca sunt undeva departe de oras. Tine si de educatie si de respect fata de natura si ceilalti semeni, dar noi poporul roman avem prea bine dezvoltate individualismul si invidia, nu suntem uniti.Ar trebui introduse legi mult mai aspre in aceasta lume, nu numai pentru cel ce arunca un ambalaj pe jos ci si pentru marii industriasi care polueaza rau planeta.

| Elle2117 a răspuns:

Iti spun eu: pentru ca traim in Romania.

| grinch a răspuns:

Ghici ciuperca ce-i

| elena5stefania a răspuns:

Salut! Mie imi place foarte mult natura si (scuze de expresie)mie se scarbeste de omenii care arunca reziduri menajere! Te impiedici pe strada de chistoace de tigari sau coji de seminte! Scuza-ma este ceva normal in Romania!? Si omameni nu inteleg ca natura este ca o mama protectoare si fiind distrusa ea vom fi si noi!

| Mihai300_6475 a răspuns:

Lasa asta, in orase se mai face cat de cat curatenie.alarmant e faptul ca te duci la un gratar si ajungi sa numeri mai multe pungi si sticle decat fire de iarba in luna aprilie, pe cuvant mi s-a intamplat.motive? nu amenanjeaza nimeni? "ce dracu frate? le caram noi? am mancat lasa-le aici vin altii " nu stiu...cand esti singur parca te mai duci la un cos dar cand esti cu altii parca te-ar lua de fraier, nu stiu sa iti zic de ce fac asa unii...

| axaa a răspuns:

Romania... ce sa faci

| cheshire.cat a răspuns:

Ei bine...sa fiu sincera si eu arunc, deci iata motivul meu:
de multe ori eu si prietenii ne luam ceva de "rontaiala" ca sa zic asa si radem si ne distram foarte bine in fiecare minut si uneori eu sunt cea care are punga si decat sa pierd anumite glume sau mai stiu.arunc hartiile in spatele bancii.Si prietenii mei fac la fel.nu stiu. poate ar trebui sa ne asezam langa cosuri de gunoi.