| patriciaxd a întrebat:

De la ce varsta poti sa faci voluntariat? Voi ati facut? si daca da a fost o experienta placuta?

Răspuns Câştigător
| DerHimmelSollWarten a răspuns:

Legal si pentru a ti se elibera, la nevoie, adeverinta, stiam ca se face de la 14 ani.Eu am facut cand eram in liceu, la ARAS(Asociatia Romana Anti-Sida) si trebuia sa mergem de doua ori pe saptamana la activitati cu acei copii. Jucam carti, cantam, dansam, le vorbeam etc.In schimb, mi-am depus C. V.-ul la un Ong international, am fost acceptata si urma sa plec la training in Norvegia apoi in Africa sau India la alegere. Exact atunci am fost acceptata pe un post in Germania si am renuntat la visul de voluntariat pentru ca am ceva rate care nu se platesc singure. Dar voi care aveti timp si posibilitate si, mai ales, dorinta asta, nu dati inapoi! E cel mai frumos gest sa iti ajuti semenii. Abia acum faci ceva care cu siguranta nu iti va fi rasplatit in bani pentru ca omenia nu se poate plati niciodata.

5 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca nu conteaza varsta, conteaza sa iti doresti acest lucru, nu am facut voluntariat dar daca este nevoie oricand sunt dispus sa ajut semenii mei, daca este oportuna implicarea mea.

| SweetCandy a răspuns:

Eu da am facut voluntariat anul trecut la o scoala speciala... mi-a placut foarte multhappy

| Matusha a răspuns:

Cand am dat un interviu pentru angajare intr-un Centru Rezidential am spus ca imi plac copiii si sa lucrez cu ei. Cineva din comisie, o persoana care acum imi este tare draga si o respect, a zis ca acest lucru nu este de ajuns. Cred ca cea mai importanta "calitate" a unei persoane pentru a putea fi voluntar este empatia. Acum depinde cati ani ai si ce intelegi prin voluntariat. Voluntariat poate fi si faptul de a face cumparaturi unei vecine in varsta care se deplaseaza greu, sau de a merge intr-un centru pentru copii sa te joci cu ei cateva ore. Tu alegi. Dar totusi voluntariatul te "inalta" in ochii tai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Utilizatoarea @psiholoaga iti poate da mai multe amanunte,
citeste s pagina asta
http://www.TPU.ro/......ti-timpul/

| chipicao a răspuns:

Din cate stiu eu este la 16 ani. Momentan eu fac voluntariat in Cluj si imi place foarte mult pentru ca : ma distrez mult cu ceilalti voluntari, imi place sa ma joc cu copii, si da frumos la un cevawinking

Întrebări similare