E prea curand! Sint prea speriati si salbatci! Intai trebuie sa se obisnuiasca mai multe zile acest loc in colivie si mai ales cu mancarea! In privinta mangaiatului si pupatului, nu trebuie atinsa niciodata, dar ei vin la tine si sa te atinga cu numai cioculetul, cand zboara liber prin camera cu usa si geamul inchise! Pentru asta trebuie mult timp si multa rabdare pana sa se obisnuiasca cu noul stapan!
E prea curand! Sint prea speriati si salbatci! Intai trebuie sa se obisnuiasca mai multe zile acest loc in colivie si mai ales cu mancarea! In privinta mangaiatului si pupatului, nu trebuie atinsa niciodata, pentru ca risti ca ei se pot imbolnavi!
Dar ei vin la tine si sa te atinga cu numai cioculetul, cand zboara liber prin camera cu usa si geamul inchise! Pentru asta trebuie mult timp si multa rabdare pana sa se obisnuiasca cu noul stapan!
Si eu am tot 2 perusi fata si baiat. Asa sunt si ai mei pentru ca sunt 2. Cand sunt 2, ei cred ca vrei sa le faci rau si intr-un fel unul il trage si pe celalalt dupa el. Daca avai unul, ii dadeai mereu drumul in casa si se imblanzea singur..venea pe tine, statea la pupat si toate cele. Asa voiam si eu unul insa nu prea aveam timp sa ii dau atentie si i-am luat si o partenera.
Din experienta iti spun:daca ai 2 n-ai sa reusesti in veci sa-i faci sa vorbeasca.
tot ce pot sa zic e sa te bucuri de muzica si frumusetea lor.
Badea_Marius_1951 întreabă: