| laurentiu80 a întrebat:

Donez un mini laptop (netbook) Asus eepc 701. e cam vechi dar functioneaza. Am mai donat saptamana asta un Asus 901 userului marianasv care l-a si primit. Daca e cineva din saveni/botosani predarea se face personal. daca nu il trimit cu posta, cel care primeste plateste posta in jur de 10-15 lei.

20 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Frumos gest. Respectele mele.

Răspuns utilizator avertizat
| d3javw a răspuns:

Daca e adevarat ce spui felicitarii, bineinteles ca sunt foarte putini oamenii in Romania care fac asemenea gesturii si bineinteles ca restul lumii spune,,- la munca nu la intins mana!'' fara sa se gandeasca la problemele oamenilor marog. Facand mult bine de obicei ti se intampla lucruri bune chiar daca uneori nu e asa big grin hai mult noroc!

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Asa DA! Exemplu de roman cu valori.BRAVO!

| ZOON a răspuns:

Mi-as dori mult un laptop. nu am avut niciodata unul al meu. merg la colegi. sa ma joc pe calculator. daca il mai ai. m-i l-as dori. multumesc.

| Ciklone_Adelina_1980 a răspuns:

Buna esti un om cu suflet bun eu am 4 copii la scoala nu prea reusesc sa le ofer un calculator nou am unul care imi ia o ora sa scriu un mesaj este un pentium vechi si daca mai ai ceva de donat astept raspuns macar o placa de memorie ca asta care o am este foarte mica

| kamael a răspuns:

Deci nu mi-a venit sa cred cand am vazut! Nu-mi vine sa cred ca in aceasta lume mai exista si oameni ca tine! RESPECT!

| Gyorgyno a răspuns:

Respect!

| Pietonu a răspuns:

Ai un suflet bun happy

| Geokodatu a răspuns:

Salut mai donezi vreun laptop? k daca da vreau si eu unul k nu am bani sa mi iau unul este foarte scump ....si in cazu in care mai dai vreunul add : george_laurentiu96 si vb mersi mult!

| Geokodatu a răspuns:

Salut daca mai dai add me : george_laurentiu96 as vrea si eu unul k ma tot chinui cu un pc de 6 ani si m-am cam saturat in cazu in care mai ai si mai dai te rog mult contacteaza-ma.

| feelfree a răspuns:

Mai e valabila oferta? L-as vrea si eu,
prin posta pentru Bucuresti.
Esti un baiat bun, felicitari

| el3nuska a răspuns:

Mi-as dori din totu sufletul un laptop... daca s`ar putea ar fi cadoul perfect in prag de sarbatori. multumesc.

| el3nuska a răspuns:

Mi-as dori din tot sulfletul, asta daca il mai ai!

| Aflacailor_Pop_Stefana_Alexandra_1984 a răspuns:

Salut! Mai ai minilaptopul acela? Sunt din Paltinis, Botosani. Nu sunt in scoala, sunt colaborator unde scriu povesti pentru copii. Laptopul meu e antic si da semnale ca se duce pe apa sambetei. Am nevoie de un pc, laptop, orice. Daca vrei sa faci predarea personal in Botosani, pot sa rog pe cineva sa se intalneasca cu tine. E o fosta colega de liceu, si prietena. Te rog mult mult sa mi/l dai mie... Alexandra de la www.diversificare.ro

| camelia74 a răspuns:

Buna! anuntul mai e valabil? fiul meu de 7 ani isi doreste un laptop.eu nu am posibilitate sa ii cumpar

| Tha_Mykutza_1993 a răspuns:

Buna seara! Tocmai am intrat la o facultate si chiar mi-ar fi de folos un laptop. Daca puteti si nu l-ati donat la nimeni v-as ruga sa mi-l donati! Multumesc!

| Tha_Mykutza_1993 a răspuns:

Buna seara! Tocmai am intrat la o facultate si chiar mi-ar trebui un laptop! Daca nu l-ati donat si doreti va rog frumos sa mi-l donati. Multumesc!

| elenaconstantin1972 a răspuns:

Buna.
Si eu as fi interesata de calculator pentru doua fetite, una cls. a-2-a, cealalta a-6-a. Ele provin dintr-o familie cu posibilitati financiare precare si m-as bucura sa le ajut mai ales ca sunt la varsta la care mai toti copii deja au deprins folosirea calculatorului. Ramane sa te decizi in privinta celor care au nevoie de acest ajutor din partea ta. Id de mess. este acelasi ca si aici in eventualitatea hotararii.
Multumesc, o zi buna.

| andreeasim a răspuns:

Iti trimit acest mesaj in speranta ca nu a ajuns prea tarziu desi stiu ca sansele sunt destul de mici. Am vazut ca ai postat acum ceva timp pe site ca ai vrea sa oferi cuiva un mini laptop.
Nu stiu cum sa ma adresez, sau care ar fi cea mai potrivita abordare in acest caz.
Eu sunt studenta in anul I incepand din toamna si ma numar printre norocosii care au prins un loc la camin. Nu am o situatie financiara foarte buna insa cu toate astea sunt sigura ca sunt si alte persoane aflate intr-o situatie mult mai nefericita decat a mea.
De ceva timp doresc sa imi cumpar un laptop pentru ca stiu ca voi avea nevoie de unul la facultate iar calculatorul de acasa nu e tocmai potrivit intr-o camera in care mai stau si alte 4 persoane (in cazul de fata). Un laptop nu e insa accesibil pentru toti.
Daca mesajul meu nu a ajuns prea tarziu, si daca crezi ca ma poti ajuta ti-as fi intr-adevar recunoscatoare iar daca a ajuns deja la cineva nu pot decat sa te felicit si sa iti urez numai bine. Un suflet bun este totdeauna apreciat de Dumnezeu!
O seara buna.