Si... sa facem toti acest gest frumos, nu doar in zilele de 16-18, ci in majoritatea timpului nostru. Si seara sa privim la luna. Chiar daca facem parte din colturi de tara diferite, macar pentru un moment sa ne simtim inimile aproape, asa. prin intermediul lunii
Da... spune cam ce-am putea face. Desi, eu n-o sa fiu acasa in acel week-end, dar, poate pot, totusi, ajuta cumva.
Ok... Avand in vedere ca nu voi fi in Braila exact atunci, sper ca nu se va supara nimeni daca voi dona niste caiete si pixuri unui copil de la scoala mea, copil dintr-o familie foarte numeroasa si amarata. Donatia o voi face vineri. Se pune?
Bun, eu as face asa ceva, insa cum...adica tu stii ceva detalii? spune-mi si mie.multumesc si de mesajul privat
Multumesc mult uite chiar saptamana trecuta am dat niste hainute unor copii care nu au posibilitati inca odata multumesc si imi plc k imi sp angelina
Ruxandra, iti mai dau un link: http://www.tpu.ro/......-de-a-fi/. Ce poti tu sa faci din ceea ce noi am propus e binevenit, Daca-i antrenezi si pe altii, e si mai bine.
Angelina, ziceai ca vrei sa ajuti copiii. Strange niste lucrusoare si du-le la un centru de plasament. Ce vrei tu, ce poti tu.
M-am trezit azi dimineata, nu am baut cafeaua, nici macar un pahar cu apa. Ieri discutasem si cu cativa prieteni, asadar ne-am adunat 7.Am mers la spital si ni s-a spus ca zilele de donare sunt :marti si vineri. Ma simt groaznic ca tocmai eu, care sarisem cu donarea, nu am reusit sa o fac. As fi fugit pana la Mures, dar ziua mea e plina azi. Imi pare rau. Eu reprogramez ceea ce trebuia sa fac azi pe luna noiembrie, ca luna asta nu mai am pic de timp liber.Stiu,e vina mea, ar fi trebuit sa ma interesez cand se poate dona, dar nu mi-a trecut prin minte ca sunt zile speciale pentru asta.
Salut, pentru moment nu am reusit cu actiunea in jurul blocului si cateva luni bune va fi imposibil, a inceput constructia unei case si echipa de muncitori au imprastiat pe terenul nostru materiale si in afara perimetrului de lucru
este pacat mi-am dorit atat de mult sa fac 2 zile de curatenie inainte de venirea iernii!
in alta parte (cartier) sunt in stadiul de "proiect" ca in echipa suntem doar doua persoane, voi cum ati mobilizat alte persoane si cati ati fost?
TheBlackEmpire întreabă:
anonim_4396 întreabă: