anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Draga comunitate, se apropie zilele dedicate ajutorarii comunitatilor locale (16-18.10). Nazuiesc sa reusim sa ne mobilizam pentru a-i sustine pe semenii nostri, fiecare cu ceea ce poate. Orice efort, cat de mic, inseamna enorm pentru cei aflati in nevoie. Asadar, cu doua zile inainte, imi permit sa strig catalogul. Cine se inscrie?
link refresh: http://www.tpu.ro/......-sa-ajute/

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Furni! Misiune incheiata cu succes pe jumatate! Partea cu protoieria a iesit, cu ajutorul a vreo cinci prietene! Cu parcul, daca ne ajuta vremea, maine, ca sa zic asa, dupa o nunta de-aia manelista in aceasta noapte! Sper sa nu uit ce am de facut!
Te sarut!
Monica

18 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Si... sa facem toti acest gest frumos, nu doar in zilele de 16-18, ci in majoritatea timpului nostru. Si seara sa privim la luna. Chiar daca facem parte din colturi de tara diferite, macar pentru un moment sa ne simtim inimile aproape, asa. prin intermediul luniihee hee

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Da... spune cam ce-am putea face. Desi, eu n-o sa fiu acasa in acel week-end, dar, poate pot, totusi, ajuta cumva.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ok... Avand in vedere ca nu voi fi in Braila exact atunci, sper ca nu se va supara nimeni daca voi dona niste caiete si pixuri unui copil de la scoala mea, copil dintr-o familie foarte numeroasa si amarata. Donatia o voi face vineri. Se pune?

| SweetCandy a răspuns:

Bun, eu as face asa ceva, insa cum...adica tu stii ceva detalii? spune-mi si miehappy.multumesc si de mesajul privatbig grin

| SweetCandy a răspuns:

Multumesc multbig grin uite chiar saptamana trecuta am dat niste hainute unor copii sad care nu au posibilitatistraight face inca odata multumeschappy si imi plc k imi sp angelinalaughing

| andrei09lucian a răspuns:

Eu ma inscriu donez 10 bani! ((::

| andrei09lucian a răspuns:

Ba da uite id-ul generosul_suzuky

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai spus 16-18 octombrie. Nu am uitat! Sambata e ziua!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andrei, cat de generos! Iti trimit un mesaj privat cu contul. Ah, era sa uit. Esti si amuzant. Nu-mi dai id-ul tau?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am uitat. 17 e ziua mea.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

C. a.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ruxandra, iti mai dau un link: http://www.tpu.ro/......-de-a-fi/. Ce poti tu sa faci din ceea ce noi am propus e binevenit, Daca-i antrenezi si pe altii, e si mai bine.
Angelina, ziceai ca vrei sa ajuti copiii. Strange niste lucrusoare si du-le la un centru de plasament. Ce vrei tu, ce poti tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pinguin bazat, ne intalnim maine dimineata la ora 8, 15 la Centrul de transfuzii, pe Cosbuc, in spate la Billa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok sunt de acord cu tot ce s a spus aici vreau sa ma alatur asadar clujeni din toate zarile si mai ales studenti ubb e momentul sa nu ne mai plafonam sa lasam victimizarea deoparte si sa actionam

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am trezit azi dimineata, nu am baut cafeaua, nici macar un pahar cu apa. Ieri discutasem si cu cativa prieteni, asadar ne-am adunat 7.Am mers la spital si ni s-a spus ca zilele de donare sunt :marti si vineri. Ma simt groaznic ca tocmai eu, care sarisem cu donarea, nu am reusit sa o fac. As fi fugit pana la Mures, dar ziua mea e plina azi. Imi pare rau. Eu reprogramez ceea ce trebuia sa fac azi pe luna noiembrie, ca luna asta nu mai am pic de timp liber.Stiu,e vina mea, ar fi trebuit sa ma interesez cand se poate dona, dar nu mi-a trecut prin minte ca sunt zile speciale pentru asta. sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu dispera, Adina! Nici noua nu ne-a iesit perfect (cateva fete la ciclu), dar am inceput ieri si continuam.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut, pentru moment nu am reusit cu actiunea in jurul blocului si cateva luni bune va fi imposibil, a inceput constructia unei case si echipa de muncitori au imprastiat pe terenul nostru materiale si in afara perimetrului de lucru
este pacat mi-am dorit atat de mult sa fac 2 zile de curatenie inainte de venirea iernii!
in alta parte (cartier) sunt in stadiul de "proiect" ca in echipa suntem doar doua persoane, voi cum ati mobilizat alte persoane si cati ati fost?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

C. A., eu mi-am adunat pritenii si colegii de serviciu, pe care i-am rugat sa atraga, la randul lor, alti voluntari. Inca nu ne-am oprit.

Întrebări recente