anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E teribil cum sunt animalele tortutate adica e necesar sa ne hranim si Dumnezeu a mancat carne si ne a dat dreptul sa omoram animale dar noi ca de obicei am abuzat. am aflat din diferite surse (multe) si nu mai pot manca carne. lucruri cum ar fi ca unele animale sunt jupuite de vii AAHH sau sunt clipuri de unde vin ouale cu numarul 3/4 la inceput, de la pasari care nu vad niciodata soarele stau toata viata lor in cutii nu au un centimetru sa respire, multe sunt bolnave, ranite, nemancate de zile. CUM sa faci asta unor biete animale pentru ce pentru bani?!? nici nu mai pot zambi cugandul cate animale si cati oameni sufera. mi se face greata. cu ce ne au gresit? cu oamenii e mai bine? nu sufera atatia de foame si boli si altii arunca cu banii sa si ia rufe cu aur la kilogram? nu se omoara oamenii din simplul motiv ca pot? animalele, leii cand omoara mananca, oamenii nu se lauda cu animale omorate zeci si zeci numai de placere? ce parere aveti de lumea in care traim ce putem face?

10 răspunsuri:
| Alexandra. a răspuns:

Total de acord cu tine sunt.Sufar foarte mult pentru ce se intampla cu bietele animale, dar, asta este crudul adevar, ca nu avem ce sa facem.Trebuie sa faca cumva bani si nenorocitii astia de oameni. angry

| madaa a răspuns:

M-am uitat pe discovery la ceva emisiune tot despre asta deci crede-ma am inceput sa plang cand am vazut cum erau tinute acele animale, cand vad acele confectii din piele ma gandesc la bietele animale cum ar putea sa poarte cineva o mortaciune pe el este ceva ridicol de ce oamenii nu sunt invatati sa cumpere din imitatie de piele este acelasi lucrul doar ca nu are miros iar pretul este mai ieftin...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai tu alta solutie pentru hrana multa si ieftina?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ai putea sa nu pui mare pret pe blanuri naturale si unele bijuterii, sunt intr-adevar niste simboluri ale bunastarii intr-o epoca ce ar trebui incheiata. Cu vanatoarea de placere, sunt de acord cu tine, insa nu mai sunt decat o mana de dinozauri care o practica. Fermele acelea ar trebui verificate si amendate, pentru ca nu-si bat joc doar de animale, ci si de oamenii care le mananca. Dar in rest, sunt realitati vechi, dupa cum ne-a lasat mama natura, e problema ca tu abia acum ai aflat. Bine, ca nu stiu unde oi fi citit tu ca a mancat Dumnezeu carne, e partea a doua. Iti recomand un documentar, din 6 parti, foarte frumos, despre viata salbatica in sudul Americii, acolo inca mai sunt oameni la fel de salbatici ca si animalele din jungla Amazonului, se numeste BBC Wild South America. Si cand vei mai fi suparata sa te bucuri ca totusi nu te-ai nascut un pui de gaina intr-o ferma din aiawinking

| Lorelai a răspuns:

E cumplit ceea ce spui, si eu am aceeasi parere. Din pacate noi oamenii simpli nu putem face mare lucrusad

| Vizitiul a răspuns:

Dar cine ti-a spus tie ca Dumnezeu consuma carne de animal? Hai sa fim seriosi, daca nu de la animale, atunci de unde provine carnea, un aliment foarte important pentru organism? Asta-i menirea animalelor, in special a celor domestice, nu ai cum sa schimi o mentalitate straveche cu una subiectiva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te si te plimba frate...

| BRG a răspuns:

Cum poti spune asemenea prostii ca Dumnezeu a mancat carne? Dumnezeu este spirit, mai bine ai pune mana pe Biblie decat sa scrii aiureli.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, numele mau este Diana, sunt din bucuresti si sun foarte frustrata din aceasta cauza dar pe de o parte sunt de acord cu tine pe alta parte nu sunt deoarece: intredevar nici eu nu pot sa suport toate aceste lucruri, de cand eram o mogaldeata mi-au placut animalele asta pentru ca am crescut la bunica mea care are foarte multe animale( caini pisici, vaci oi porci gaini cocosi curcani rate iepuri)si sun farte atasata de ele sunt inscrisa in numeroase cluburi pentru protectia lor dar pe de o alta parte carnea este un element vital pentru organism dar in nici un caz nu sunt de acord cu spusele "prietenilor" nostri :Asta-i menirea animalelor, in special a celor domestice, nu ai cum sa schimi o mentalitate straveche. In nici un caz nu sunt de acord! Nu asta e menira animalelor! Animalele uneori iti tin de orat canr un om nu este pe langa tine si alteori ai impresia ca te intelege mai bine decat un ob! Carnea nu trebuie consumata in exces din 2 motive:
1) nu ne face bine noua
2) nu le facem bine nici animalelor
Deci nutrebuie nici sa consumam prea multa dar nici deloc pentru ca in tomp pot genera diferite boli!
Nu ma intelege gresit si eu iubesc animalele ba chiar unii spun ca exagerez( eu nu cred asta) dar totusi mananc, crne( intr-o cantitate mica, ce-i drept) pentru ca daca mancam multa(in afara de faptul ca nu ne face bine) productiia de carne va fi din ce in ce mai mare pentru ca oamenii consuma deci mai multe animale v-or fi ucise. happy

| jony a răspuns:

Buna, daca esti vegetariana si cumva de la o secta ceva nu iti propun doar sa te abti si sa-ti vezi de burienile tale, de cand e lumea se fac frigari de carne si minuni, ce poti sa faci nimic, daca nu-ti place carnea abtine-te.Vai da sensibila esti, intr-adevar ca mai sunt unii care omoara animale nevinoavate adica caini sau etc. si eu sunt impotriva la astia, dar na, exista politie si pentru animale stai linistita. Si de pasarile care zici tu ca sunt inchise si nu vad soarele te inseli, ele vad si soarele si mananca si bine si oamenii aia lucreaza pentru noi, ca sa cumparam carnea care o baga la vanzare.Ciao nu mai gandii asa departe faci par alb in cap de tanara...rolling on the floor