Il pun pe Mos Craciun sa cante la chitara in timp ce eu il scot pe CRBL din sac si in pun in aparatul de tortura, dupa ma duc la un magazin cumpar 1 glont si mai trag odata in CRBL pentru a ma asigura ca a murit.
Trag cu glontul in perete pentru ca nu vreau sa omor pe nimeni, iau chitara si inep sa cant la ea, il pun si pe mosul sa cante, iau ce 40 de lei cu care vad eu ce imi iau, ii spun lui CRBL si Mosului sa-mi dea un autograf si sa facem o poza dupa care ii bag pe amandoi in sac si merg cu ei spre casa mea cantand la chitara.
Il amenint pe Mos Craciun ca il impusc daca nu-mi da cadourile, il platesc pe CRBL cu 40 lei sa cante, cant la chitara si apoi merg pe strada cautand 4 tigani sa-i torturez.
Ma duc la magazin. iau cateva doze de bere si il imbat pe mosu si pe CRBL, iar apoi. il torturez pe mosu, iar in final ii dau drumu la CRBL, dupa aia plec si eu acasa, iar la mosu ii las pistolu sa se omoare el singur k nu are pe unde sa iasa...
Il torturez pe crbl ca sa cante la chitara, iar daca nu vrea il amenint ca il impusc, si ii dau lui Mos Craciun 40 lei sa nu ma puna pe lista neagra.Tu ce ai face?
Il torturez pe Mos Craciun sa-mi dea o chitara ca mai apoi sa-l pun pe CRBL sa cante la ea iar dupa ii dau mosului 40 lei si pe CRBL il impus in cap :d
Il las pe Mosu si 3 aparate de tortura, iau bani, iau pistolul, chitara, pe CRBL si un aparat de tortura!
Il torturez pe CRBL, il pun pe Mos Craciun sa cante la chitara, apoi ii pun 40 de lei in sac si i-l dau lui Mos Craciun, apoi il impusc pe CRBL, pentru ca e martor la afacerea mea cu Mos Craciun
Il pun pe CRBL sa cante la chitara si il torturez pe mos craciun sau invers, iar apoi ma duc la magazin, cumpar cartuse de 40 de lei si impusc chitara si aparatul
Schonel întreabă:
anonim_4396 întreabă: