Da cauta pe net din orasul tau am impresia ca in fiecare oras sunt onguri pentru animale si eu sunt intr-unul... doar ca daca vrei sati exprimi diferite opinii si sa le dai timp trebuie sa te implici foarte mult ca sa prinda incredere in tine si sa te considere un voluntar foarte bun...cam atat iti pot spune, succes
Ce aiurea,sa fi iubitor de animale si sa mananci carne.
Cum era vorba la romani, mi-e asa drag de imi vine sa il mananc, in cazul de fata la propriu.
Gainile ce au sa nu fie protejate? Sau vacile? sunt tot animale.
E o prostie chestia asta cu animalele.
In ce oras stai? unchiul meu mi-a spus(lucreaza la politia animalelor) ca este aproape in fiecare judetam inteles ca cauta voluntari si aganjati, te poti interesa, sigur o sa gasesti ceva
Ba manac carne! dar incera sa fiu eu n-am vazut in viata mea un porc, o vaca, un pui.dar din pacate eu manac si tin sa va amintesc ca am 12 ani.si din moment ce nu prea stiu ce sau cum sufera animalele.in fine eu nu ma gandeam chiar asa.si ma refer la animale de alea mici.aini,pisici,iepuri,hamsteri,soparle,pesti,serpi,alte animale cu blana, delfini, balene si ziceam sa incurajez oamenii sa adopte.doar nu vreti sa adopte balene!
tpuuser întreabă: