@ionutz nu merge metin2 united si eu am vrut sal instalez dar imi apare o eroare si littleshamy99 s-ar putea sa fie o problema de server o fost probleme de genu asta de o mie de ori pe ro en sau uk nu-ti fa griji asta nu e o problema se va rezolva daca nu se rezolva doar contacteaza un administrator si va rezolva problema... sper ca te-am ajutat!
Ba trebuie sa redowlandezi metinul si va merge iti zic eu Nu trebuie sa faci alte conturi sau alte prosti
Mie nu-mi mai merge mt 2 united de 2, 3 saptamani care are sa-mi dea linkul de download al metinului las ruga sal posteze sau sa ma contacteze la Boock_megastar sa-mi trimita jocu plz...mie imi zice ca ubgradeu 1 din 143 ii eronat va rog sa ma ajutati va multumesc
Datymi linkul de la mt2 united cami da eroare 1 din 143 ubgrade contactatyma la boock_mmegastar va multumesc ...little mai iaty odata unitedu si a asaty mearga
Nici mie nu-mi merge metin2 united si am lv 104 pe el am baron +6 king +4 si altele dar de un pic de vreme mi-am consumat yangi si nu mai am doar 1kkk
Am si eu o intrebare si mie pe metin2united ma joc doar 30 min dupa aia iese din joc si imi apare niste semne de intrebare ce sa fac?
METIN2 UNITED are una dintre cele mai proaste organizeri! shapir... server 2, se inchide 3 zile, apoi il deschid 4 ore, apoi iar se inchide am lvl 119 pe shapir si nu pot sa cresk asa mult cine stie ce masa are serveru?
Nici mie nu-mi mergea metin2 united imi dadea eroare cand sa dau incepe joc si astazi am vrut sa-l descarc iar si pagina de metin2 united nu mai e acccea nu stiu ce se intampla am lvl 102 si pana acum la nici un metin nu mi s-a intamplat asta sa-mi rasp cineva
Nsh deci imi da eroare si mie cand dau incepe joc si acum cand vr sal dowloadez pagina nu mai exista imi apare nu stiu ce
Eu am cont pe metin2 united.Am un war de 97 cu toate P-urile, dar acum nu merge deloc serverul.Mi se pare ca lucreaza la server.Cei mai multi is pe omega.Dac' mai intrati pe joc, numele caracterului meu este SaSuKeSaSuKe si is cu otel +7.Is regatul albastru.
Mie nu-mi merge unitedu i-am dat sa instalez simi da o eroare ce sa fac cine stie id meu este andy_george22
Buna mie imi merge Metin2united azi am facut lv 65 si sa ma duc in v2.Mia esit din cont si cad dadeam sa intru pe caracter nu mergea si mi-a zis unul ca dupa 2-3ore sau zile ti se fa bebloca si nu prea cred PM daca sti ceva?(alex_radion98@yahoo.com)PM@@
Aaaa! si daca doriti sa comunicam mai pe sleau, bagati id-ul meu... tynel_tynel@yahoo.com
Cred ca metin2 united se va inchide de tot are lag si bug imens mie imi pare rau pentru ca este demential sv si am si cont de 124 exca+8 king 2... Va astept pe Elios va mai ajut eu care vrea cu water gem sau mai stiu eu liptoz_style@yahoo.com
Mha acum eu zic pentru toti cei care primesc fatal error cand intra in joc bha fratilor asa mi-o facut si mie deci nu e deloc greu intrati in folderu in care l-ati instalat si nu o sa m=va mai dea eroare apoi jucativa linistiti.si in privinta ta little88 nu stiu ce sa zic cel mai bine e sa-l downloadezi din nou si sa-l instalezi si atunci s-ar putea sa mearga succes
Ti-a fost bagat hack in cont sa nu mai vezi nimic si sa te loveasca ei pe tine...dar pe jucatorii din piata ii vezi sau NPC-urile le vezi din oras?
ca poate a intrat GM pe contul dumneavoastra si a bagat hack
Ma instaleaza mt2 united din now eu is GM mie imi apare daca nu merge instaleaza-l din now
Frate e doar o problema de sv daca e incearca sa iti faci alt cont ca asa merge iti pui itemele pe el faci lv si joci... daca vr si eu jos iti dau un cont de lv 117 de sura si un war de 112. numele e rob3rtkta si parola e Samsung distreazate!
Daca aveti nelamuriri intrati aici este un forum va vom ajuta http://helpmetin2united.forumgratuit.ro/
MonkeyBoy întreabă: