@ionutz nu merge metin2 united si eu am vrut sal instalez dar imi apare o eroare si littleshamy99 s-ar putea sa fie o problema de server o fost probleme de genu asta de o mie de ori pe ro en sau uk nu-ti fa griji asta nu e o problema se va rezolva daca nu se rezolva doar contacteaza un administrator si va rezolva problema... sper ca te-am ajutat!
Ce lv ai
daca ai sub lv 99 nu te duce in padure pentru ca nu tiapar ca si unui prieten de almeu ok? imi zici si mie ce sa fac casami apara domvlod metin2united ca scriu metin2 united domvlod si dau pe prima si tot mise invirte o sadeata in cerc si apoi inzice opps si inca ceva si nu-mi apare?
Mai eu joc de 3 luni si in joc sunt GrYz3r am lv 100 si ca sa stiti atunci cand nemesis nu era activ era din cauza multor jucatori care au umblat cu hack si s-a facut lag mare pe sv si a fost inchis pentru remediere in + ziceti ca nu va mergea? va dadea "Client version is not up-to date"? simplu asteptati 10sec si va dadea o eroara dadeati ok>>ok. start game -_- prea simplu.
Acu sa revin la intrebarea lui littleshamy99 asta e din cauza clientului downloadeaza altu si nu o sa mai ai nicio problema!
Pai littleshamy99 mie acum nu imi merge situl lor dar pentru problema ta nu e o problema fa-ti cont pe forum si vb cu admin si rezolva el descarca-l din nou si o sa ti-o ia dar cred ca dupa nu o sa te mai lase pe situl lor asa mi s-a intamplat mie acum si trebuie sa astepti vreo 2 zile mi-a zis o prietena
MonkeyBoy întreabă: