@ionutz nu merge metin2 united si eu am vrut sal instalez dar imi apare o eroare si littleshamy99 s-ar putea sa fie o problema de server o fost probleme de genu asta de o mie de ori pe ro en sau uk nu-ti fa griji asta nu e o problema se va rezolva daca nu se rezolva doar contacteaza un administrator si va rezolva problema... sper ca te-am ajutat!
Ba instaleaza metinu din nou si daca nici atunci nu merge fa-ti pe alta lume elios sau nemesis daca nu merge imi pare rau n-am cu ce sa te ajut
Mai eu joc de 3 luni si in joc sunt GrYz3r am lv 100 si ca sa stiti atunci cand nemesis nu era activ era din cauza multor jucatori care au umblat cu hack si s-a facut lag mare pe sv si a fost inchis pentru remediere in + ziceti ca nu va mergea? va dadea "Client version is not up-to date"? simplu asteptati 10sec si va dadea o eroara dadeati ok>>ok. start game -_- prea simplu.
Acu sa revin la intrebarea lui littleshamy99 asta e din cauza clientului downloadeaza altu si nu o sa mai ai nicio problema!
Pai littleshamy99 mie acum nu imi merge situl lor dar pentru problema ta nu e o problema fa-ti cont pe forum si vb cu admin si rezolva el descarca-l din nou si o sa ti-o ia dar cred ca dupa nu o sa te mai lase pe situl lor asa mi s-a intamplat mie acum si trebuie sa astepti vreo 2 zile mi-a zis o prietena
LittleShamy99 u nu prea stii sa joky metin? ca monstrii din padure st rapizi, iea sa incerci : bagi mai intai mantii si dupa te urci pe cal sa vezi ca iti apar monstrii, Se vede ca nu stii sa joky metin... hai ca va las pe toti. bafta la metin, dar mie imi da eroare cand intru in metin2 United daca poti sa-mi bagi id d mess andrei_smecherasul2003 dar nu stiu cum sa fac cont pe metin2 Nerd poate ca stiti voi nu uitati andrei_smecherasul2003 plss
Cica in padure merg repede monstri) fi serios bah. poate tu nu sti sa joci. daca ai chef sa te dai pe-aici mare fa-ti si tu un cont pe TPU sa t cunoastem.
si cum ca is prea mica ma la lvl?
la lvl 64 65 65 67 68 69 70 mergeam peste tot si in v2 si padurea rosie si desert si apareau si dupa la lvl 71 nu mi-au mai aparut.
MonkeyBoy întreabă: