@ionutz nu merge metin2 united si eu am vrut sal instalez dar imi apare o eroare si littleshamy99 s-ar putea sa fie o problema de server o fost probleme de genu asta de o mie de ori pe ro en sau uk nu-ti fa griji asta nu e o problema se va rezolva daca nu se rezolva doar contacteaza un administrator si va rezolva problema... sper ca te-am ajutat!
Va rog dati add la id meu daca ma puteti ajuta incerc sa instalez iar metin2 united de 2 zile dar nu merge nu stiu ce are tot incerc mi-am reinstalat windows am Xp Profesional si imi da o eroare: The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click ok to terminate the application.
Pai du-te in regatu tau ca acolo iti apare monstri din moment ce esti in alt regat nu poti sa bati nimic decat sa te dui in padurea rosie sau in grota exilului daca ai lvl 75 sau 89 sa te uci sai bati pe aia de 97 numai dca ai toate alea plus 9 daca sti si sa le fci si cel mai repede cresti pe mt 2 united de la lvl 30 in desert la aia de 50 eu m-am facut din prima 51 in 2min
MonkeyBoy întreabă: