@ionutz nu merge metin2 united si eu am vrut sal instalez dar imi apare o eroare si littleshamy99 s-ar putea sa fie o problema de server o fost probleme de genu asta de o mie de ori pe ro en sau uk nu-ti fa griji asta nu e o problema se va rezolva daca nu se rezolva doar contacteaza un administrator si va rezolva problema... sper ca te-am ajutat!
LittleShamy99 metin2 united(fara suparare pentru unii GA, SGM, GM care probabil citesc si ei aceste mesaje), are destul de multe buguri, unii moobi ca de exemplu in v3 padurea rosie etc...iti dau dmg si de la o distanta de "20m" sa zicem, asta e unul dintre multele buguri din joc.Pentru ceilalti care spuneti ca "mie imi apare saphir, nemesis sau elios "Offline" nu poti face nimic, pur si simplu servarul care este offline are probleme si GM la inchis ca sa poata rezolva acea problema.
Ho ho baieti nu va agitati sv nu merg pentru ca va spun eu am anuntat un admin pe el si mi-a spus ca dupa max 1-2 zile jocul e remediat si va fi la loc pentru ca este ceva neinregula cu programul lor si daca doriti iteme si raspuns la intrebarile dc nu merge cautati admin la id asta:gmunited48
MonkeyBoy întreabă: