anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu nu sustin aceasta campanie aberanta..."Let's Do It Romania". De cand n-am stapani si sunt un caine liber acum, chiar n-am cum sa sustin asa ceva. Eu chiar nu vreau curatenie! Pai eu unde imi gasesc provizii? Pun pariu ca cei mai multi v-ati atasat insigna aia la avatar doar ca arata bine! Chiar veti iesi voi afara din casa pe 24 septembrie ca sa curatati? Nu va cred in stare de asa ceva doar pentru un "badge" si mai smecher! Stati naibii in casa, sa va manance mizeria! Asa trebuie!

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Well. Eu am fost, nu mi-am ataşat insigna degeaba. Am renunţat la insigna de "Expert TPU" ca să îmi pun asta. Am fost şi anul trecut chiar. Să nu mai zic câte absorbante şi tampoane am găsit într-o pădure chiar lângă parcarea unui mic motel. Îmi pare rău dacă asta ţi se pare normal, mie cu siguranţă nu mi s-a părut. Măcar vei avea păduchi fericiţi.

| Abandoned a răspuns (pentru Raul9004):

Ma, voi aveti dreptate intr-un fel...hmm...mersi!

4 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus Aky! Te vot mânca puricii, păduchii, râia și alte alea dacă agreezi mizeria. Nu mai bine curat decât păduchios? Eu voi ieși să strâng gunoaiele de prin parcarea blocului (nu că ar fi, dar măcar simbolic).
O seară cu zâmbet și gânduri limpezi, amice!

| CrimiNNaLBoy a răspuns:

Si tu esti unu din cei de la T/A care face trolling prin V/E thinking Puneti un nume normal si lasate...

| Abandoned a răspuns (pentru CrimiNNaLBoy):

Ah, nu, ba, eu nu-s de la T/A. Ti se pare tie ca-s de la T/A? Ma compari pe mine cu amatorii aia?