DA,va exista odata si odata...dar nimeni nu poate sti cand! asa ca cercetatorii isi pierd vremea!
Bună întrebare, da Biblia cvîntul lui Dumnezeu ne spune cu claritate că în curînd va fi distrusă toată omenirea rea și ne ascultătoare, deci nu pămîntul va fi distrus, ci doar oamenii răi și violenți care nu se căiesc de păcate, ăia merită să fie șterși din existență, tot ce a creat Dumnezeu este minunat, soarele, pămînt galaxii, stele și nimic din toate astea nu vor fi distruse ci doar omul care nu vrea să asculte de Dumnezeu, iar Isus Cristos fiul lui Dumnezeu, el nu m ai vine niciodată pe pămînt în chip de om, ci doar în sens spiritual, și el și îngerii lui știu exact cînd a programat Dumnezeu sfîrșitul acestei lumi.
Da normal ca exista dar nu vine cand spun astia de la tv ci numai Dumnezeu stie.
"Eu zis ca nu cred dati la mine vota "DA" sau "NU"
Dupa ce o sa reusesc sa inteleg ce vrea sa insemne asta ...pana atunci iti spun ce a zis profa de religie:
-Orice are un inceput, are si un sfarsit.
Posibil ca o sa fie un sfarsit, dar nu prin faptul ca pamantul va fi distrus din ordinul lui D-zeu.
Cred ca Da deoarece stiinţa spune că probabil sfârşitul lumii, al pământenilor ar fi peste circa 5 miliarde de ani când Soarele ar exploda, dar şansele sunt foarte mici ca omenirea să dispară pentru că pe parcursul atâtor ani am progresa, teoretic, foarte mult.Am avea timp să ne mutăm pe-o altă planetă.
Un profesor de religie mi-a zis că după ce cuvântul Domnului (biblia) va fi transmisă tuturor, Iisus va veni si etc.
Sper ca te-am ajutat!
Nu Separe Ca Dupa Ultimile Date Acei Thailandezi Sau Cine O Facut Calendaru, etc Lau Gresit cu 100 de ani...adica vine in 2112 oricum eu cred ca nu exista sfarsitul lumii si doar un alt inceput in care zboara masini si vine de sus Iisus si gta dupa stam si ne continuam viata ...despre faza cu 2112 e adevarata insa cu Iisus si zburatu masinilor am piperato si eu putin
Sfarsitul lumii candva tot va veni insa nimeni nici macar Fiul Omului si nici Ingerii din Ceruri nu stiu cand va veni, doar Dumnezeu hotaraste acest lucrur...nu trebuie sa crezi tot ceea ce vezi la TV unii dintre aceste persoane car spun ca va veni sfarsitul lumii in data x sau y sunt platite sa spuna asa ceva
aceste persoane fac un munte de banii numai pentru ca ne sperie pe noi
ai incredere si iubeste-L pe Dumnezeu pentru ca El este singurul care este alaturi de noi mereu
La bine si la rau
Citez:eu zis ca nu cred dati la mine vota da sau nu,pana invat ce inseamna asta, sa ti zic, sf lumii va fi atunci cand va veni al 12 lea razboi mondial si cand voi zbura eu ca avionu.
Eu cred ca nu deoarece cand o femeie naste un copil ea moare copilul acela naste si el alt copil si el moare asa ca tot o sa se nasca si o sa se moara asa ca nu nu exista cum am spus pentru ca o sa se nasca alti copii
Sfarsitul gradinitei inseamna inceputul scolii Sfarsitul liceului => inceputul facultatii...
Sfarsitul lumii va exista, atunci cand soarele isi va termina combustibilul, dar asta nu se va intampla prea curand.crede-ma ca nu o sa apuci sfarsitul lumii, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.astia zic ca o sa vina sfarsitul lumii doar ca sa ne sperie.ai vazut si tu cati s-au sinucis, doar pentru ca i-a crezut pe idiotii aia.
Sfarsitul lumii nu exista pentru toata lumea odata. sfirsitul lumii inseamna pentru cel care moare ...si cel care moare, nu s+a sfarsit lumea pentru el?
Eu uina cred in Dumnezeu si de nimeni in lumea asta nu ime este frica decat de el...Nu sunt o maicuta acumainsa tin la el mult si sa stii ca desi in viata am facut multe prostii el m a iertat.Cred numai in el si sunt de parere ca numai el poate sti cand va veni sfarsitul
DE fapt hai sa va lamuresc eu
Sfarsitu lumi vine o data cu primul razboi atomic
Rusia=8 bombe atomice
America=6
Franta=2
si cred ca mai sunt
am facut eu cu un coleg nu mai stiu de pe unde loasem dar stiu sigur ca noi murim inainte ca IISUS sa vina sa ne ia
Si despre 2012 s-ar putea caci AZTECII nu au gresit de loc in calendarul lor restul nu-mau interesat mie mi-a placut doar istoria azteca si egipteana(bine si putin cea a nemtilor...)
Da si se stie aproximativ cand dar nu se stii e cum ca sunt mai multe posibilitati, nu ma refer ca o sa vina in 2012 atunci o sa se alinieze planetele ca in 77