anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar putea cineva sa imi spuna cum a fost la chestia aia cu " Let's do it Romania! " unde s-a facut curatenie? ( intrebare pentru cei care au fost ). Merci! :*

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Si eu am paticipat la acesta actiune care s-a desfasurat pe data de 25 septembrie. A fost frumos am iesit cu clasa si cu domnii profesori de istorie, respectiv geografie sa facem curatenie intr-un cartier din oras.Foarte frumos a fost, am adunat tot ce am gasit si o masina a primariei a venit si a strans sacii de gunoi.Nasol a fost ca in ziua aceea a plouat si ne-am udat putin dar totul pentru tara noastra, nu?

3 răspunsuri:
| mihamihaela1234 a răspuns:

Pai chestia aia Let's do it Romania! este o actiune de ecologizare care s-a facut la nivel national...Eu sunt din Brasov si am fost la Dambu Morii-7 scari.

| Maya_6425 a răspuns:

Si eu am participat la aceasta campanie impreuna cu copii din scoala unde invat si doi profesorii.Am facut curatenie la lacul din Dumbravita Delta din Carpati. Mi-a placut foarte mult:X:X:X:X:X

| adryana459 a răspuns:

A fost chiar fain... Sunt din Brasov si am fost cu cateva clase din sc la Pietrele lui Solomon. Au fost si foarte multi voluntari de asemenea. Intr-un cuvant a fost fain.