| SickMind a întrebat:

Hello!:* Ideea este urmatoarea: Sunt din Pitsti am 14 ani, iar apropiatii mei mi-a sugerat acum mai intens ca nici-odata sa practic voluntariatul, sunt constienta ce presupune, dar timt sa ma interesez in detaliu, nu am avut. Deci ce sedii, filiale de asa ceva cunoasteti? ce presupune?

Orice raspuns si amanunt e bine venit!:*

5 răspunsuri:
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Un raspuns mare si frumos este : Daca ai 14 ani inseamna ca esti a 8-a, mai bine invata sa intri la un liceu,| ce faci cu voluntariatul?, o freci la altu sa faca infart sa moara mai repede)| intra la un liceu bun, fa o facultate, si infinteaza o asociatie non-profit daca esti asa marinimoasa de a face laba la alti straight face

| SickMind explică:

Iti multumesc pentru sfat Adrian, dar nu asta caut. Cat despre liceu, poti sta linistit, am o medie destul de frumoasa, care nu se va strica peste noapte, asta ca sa stai calm

| guzanu92 a răspuns:

Ma bucur ca si tu, la fel ca mine, vrei sa urmezi aceasta cale. Eu sunt un paramedic voluntar pe salvare in Italia de cand am implinit 18 ani si iti pot spune ca e una dintre cele mai frumoase si mai placute experiente pe care le poti avea in viata. Posibilitatea de a putea da o mana de ajutor "gratis" altcuiva te face sa te simti mai bun, mai matur si mai intelegator cu lumea din jur. Eu am deja un an de cand fac si iti pot spune ca am vazut de toate: de la accidente mortale pana la nasteri; de la infarcte la o amputari. Si iti mai pot spune ca vad lumea din jur cu alti ochi. Stiu cum sa ma comport cand rudele mele nu se simt bine, stiu cand sa ma opresc din baut si din fumat; vezi totul cu alti ochi. ^^
Imi pare totusi rau ca inca mai exista personaje ca @Adrian cu atat putin simt a moralei...
"Sa freci laba la altii"? Draga Adrian, te informez ca personal am facut multi italieni sa-si schimbe opinia de romani si sunt mandru de asta!

| mycalinmy a răspuns:

Ok, pentru inceput as vrea sa te indrum catre Crucea Rosie, este o firma non-profit, poti deveni oricand voluntara, poti sa gasesti lista filialelor Crucei Rosi pe http://www.crucearosie.ro/activitati/voluntariat.html unde poti gasi si informati despre actiunile voluntarilor. Eu sunt voluntar la Filiala din Deva. Daca mai alte intrebari despre Crucea Rosie le gasesti pe www.crucearosie.ro

| MoneyMoney a răspuns:

Încearcă la un ONG, fundaţie ceva din Piteşti şi dacă NU găseşti caută ceva online!