1. a)
2. a)
3.c) 60%
4. b) nu pentru ca lumea e frumoasa fara gunoaie in ea.
5. c) nu sunt inca la liceu dar merg la SN(stiinte ale naturii)
1. a)minte
2. c)puritate
3. c)70%
4. b)NU (cred ca viata noastra ar fi mai frumoasa si mai lunga fara toti poluantii chimici care sunt si toxici pentru oameni din aer si pamant)
5. c)filologie - romana
Bună!
1. a) minte
Oamenii au nevoie de minte. Degeaba au o mulţime de lucruri pentru colectat deşeuri, dacă nu au mintea necesară să facă asta.
2.c) altceva
Natura este prietenul nostru, nu duşmanul nostru. Protejaţi natura ca şi cum v-aţi proteja pe voi înşivă!
3.b)100%
Oamneii irosesc apa, dar totuşi... planeta noastră are foarte multă apă. Rezervele de apă dulce se vor reduce, cred şi eu asta, dar tot va rămâne apă pe pământ, chiar dacă doar apă sărată.
4. b) nu
Cum să fie mai frumoasă? În niciun caz! Dacă continuăm să poluăm natura se vor întâmpla o mulţime de dezastre: vom rămâne fără păduri, ceea ce va duce la lipsa oxigenului, ne vom îmbolnăvi de plămâni, nu vor mai fi peşti,animale, ş.a.
După părerea mea o planetă fără animale, plante, flori, copaci, râuri, plină de gunoaie nu e o planetă frumoasă.
5. c)altceva
Sunt în clasa a8-a acum, dar la anul voi merge la mate-info
Este un chestionar destul de interesant. Ar trebui să ne atragă atenţia asupra faptului că până şi noi, oamenii am devenit factori poluanţi pentru natură.
Mult succes! PaPa!
Inainte de a-ti raspunde permite-mi sa-ti fac niste remarci in legatura cu intrebarile.
1) variantele nu sunt bune deloc.,nici formularea intrebarii, de unde si raspunsul meu ar venii cam asa: pentru. ca unele persoane sa nu polueze mediul prin aruncarea deseurilor pe spatiile verzi ar trebui implicarea autoritatilor mai mult, amenajarea de mai multe locuri pentru a arunca gunoiul, amendarea celor care sunt prinsi aruncand gunoaie in locuri nepermise...etc...
2)Aici parca instigi persoanele in a raspunde cu varianta a)poluati natura,ceea ce multi cred ca o vor face daca e singura varianta enumerata care o pui, desi nici macar nu e corecta gramatical. Daca ai pune la randul tau.b)ocrotiti natura c)salvati padurile d)ocrotiti spatiile verzi, sunt sigur ca ai obtine rezultate mai conludente
3)Iarasi instigare la raspuns, precum si intrebarea nu e destul de bine formulata, adica " cat la % crezi ca va fi apa pe pamant peste 20 de ani", te-ai putea referi la apa potabila, totalitatea apelor de pe pamant...etc. 100% la ce vrei sa te referi? ca va fi potop de apa? hmm, si crede-ma, 10% nu va avea cum,doar daca nu va fi ceva seceta inimaginabila determinata de incalzirea globala, ceea ce e greu de imaginat, si de domeniul fantasmelor.
4)O intrebare iarasi gresita. E ca si cum ai intreba un fumator daca cunoaste ca fumatul dauneaza, acesta iti va raspunde ca cunoaste dar in continuare va fuma.Sunt sigur ca nimeni nu crede ca viata ar fi mai frumoasa daca mediul ar fi poluat.
5)Am fost la profil real, desi liceul era un liceu cu profil ecologic de protectia mediului.De-asemenea raspunsul la intrebarea aceasta nu ii gasesc rostul, precum si variantele de raspuns total aiurea.
Sper sa te ajute in viitor in formularea mai cu atentie a altor chestionare.Bafta!
1.Ce credeti ca le-ar trebui oamenilor pentru a nu ma polua pamantul?
a)minte
2.Care este expresia despre natura(mai complexa)care va vine in minte?
c)Altceva(ce?) Protejati natura! sau ceva d egenul
3.Cat la % crezi ca va fi apa pe pamant peste 20 de ani?
c)Alt numar(care?) 35%
4.Credeti ca viata voastra ar fi mai frumoasa daca lumea ar fi poluata? De ce?
b)Nu(pentru ca...) Cui i-ar placea oare sa traiasca in mizerie?! nimanui!, plus ca nu face bine santati din pacate traim in mizerie, asa ca, nu avem ce face
5.La ce profil esti(ai fost)la liceu?
c)Altceva(ce?) economic
1. a) sau d) - bun simt. 2) Natura e casa noastra din afara casei. 3) ori 50%, ori 100% (sa fim acoperiti de ape). 4) evident ca nu, pentru ca splendoarea naturii este eclipsata de catre uratenia provocata de om. 5) Sunt inca - b)
1 a) 2 b) 3 a) 4 b) 5 (nu merg la liceu inca dar s[per ca profilul sa fie adecvat)
1 a) minte
2 c) nu poluati natura
3 c) 60 %
4 b) Nu pentru ca ar trebui sa stam numai in casa nu am putea respira
5 c) Educatie fizica ( fUnda te rog )
1-a/2-b/3-c peste 80 %/4-b trebuie sa avem grija de mediul inconjurator 5-a
1. a 2. ac protejati natura! 3. c dar nu stiu nr 4. c 5. c sunt inca la gimnaziu
1. a.
2. c. Natura suntem noi.
3. c. in jur de 50%
4. b. nu, lumea mai poluata dauneaza tuturor!
5. c. Mate-Info.