Ii poti ajuta donand bani famiilor sarace sau dand niste jucarii, haine, incaltaminte de care nu mai ai nevoie, dar sa fie in stare bunicica, copiilor saraci. Funda?
Mersii de raspuns...ti-am dat funda.
Http://www.supermamici.ro/fii-mos-craciun-pentru-o-zi/ uite aici. AI putea chiar sa dai un mesaj la Unicef si sa le spui la ce te pricepi si mai mult ca sigur iti vor raspunde cu ce ii poti ajuta.
Poti dona bani la diferite asociatii, spitale, ori poti sa faci ceva ce sa simti ca ai facut tu cu mainile tale. daca ai o asociatie de voluntari la tine in oras, poti sa mergi sa ii ajuti cand doresti tu sau pur si simplu sa te hotarasti, sa iti alegi o familie nevoiasa, o batranica sau o persoana care crezi tu ca ar avea nevoie de ajutorul tau si sa mergi in mod regulat sa o vizitezi, sa vezi de ce are nevoie si sa o ajuti cu ce iti sta in putinta
Www.salvaticopiii.ro Aici gasesti o sectiune a site-ului unde poti dona 2 euro copiilor nevoiasi
De pinde de varsta ta daca esti de varsta cu mine atunci poti sa da-i jucari nefolositoare tie (care nu-ti mai trebuie )sau daca esti mai mare lucruri (dar nu stricate )apropo eu am 10 ani.
Ajuți bătrânii, faci curățenie, plantezi pomi sau flori etc.
Funda?