anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

la mine in sat nu exista firme sau altceva care ar sustine voluntariatul, prietenii mei nu sunt interesati sa ajute iar eu fara vreo posibilitate de a ajuta ce fac? imi place foarte mult sa aduc alinare in sufletul oricarui om si sa ajut cu ce pot uneori simt ca as face orice ca cel de langa mine sa se simta bine sau mi se mai intampla cand stau foarte aproape de cineva sa nu respir pentru ca eu am asm si este zgomotos respiratul si nu respir ca sa nu deranjez pe nimeni dar nu pot mult timp. in cateva cuvinte as face absolut oricepentru a ajuta stiu ca sunt doar un copil cu imaginatie bogata dar va rog nu ma judecati pentru ca nu ma cunoastetihappy deci intrebarea e: in ce modalitate pot ajuta pe cel de langa mine? ps:am doar 13 ani

5 răspunsuri:
| Elenuca3567 a răspuns:

Locuiesti la tara? Precis ai vecini persoane invarsta care ar avea nevoie de ajutor sau de o vorba buna din cand in cand. Cat despre partea cu voluntariatul, mai asteapta pana in liceu. Daca vei face liceul la oras vei avea sansa sa contactezi ONG-uri sau institutii care au nevoie de voluntari, orienteaza-te catre institutii caritabile sau artistice. Iti vei face prieteni noi si chiar te vor ajuta diplomele pentru facultate. Numai bine, bafta! happy

| CryChristiAN a răspuns:

CU cine oare? In zilele noastre, cati elevi din Romania mai stiu ce-i ala voluntariat?

| XRVI a răspuns:

Daca esti din sat ai putea sa creezi un sit al localitatii, acolo posteaza poze, stiri din localitate, cu timpul ai sa fii respectat de cei din jur, ba chiar multi o sa fie interesati de acest sit si o sa ti se alature, poti creea un sit pe www.ucoz.ro iar daca ai intrebari intra www.ulmu.do.am si fa legatura cu administrtia. Credem ca se primeste eu tot am trecut prin asa ceva.

| tasmania a răspuns:

Intreaba si la Biserica - poate are nevoie parintele de ajutor in relatia lui cu credinciosii din sat sau la diferite activitati social-misionare pe care le intreprinde. Bafta! Si lasa chestia cu respiratul - trebuie sa-i pretuim pe cei de langa noi asa cum sunt ei, nu cum am vrea noi sa fie. Bafta!

| Andreea2013 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu niste oameni importani sau scrie-i o scrisoare primarului! Bafta!