| iacobitza a întrebat:

Http://www.asociatiaador.ro/......ra-stapan/ cei din botoani pot veni maine pe uniri sa semneze petitia sau puteti semna online.va rog frumos ajutati catei sunt si eu suflete scuze categoria da nu gasesc cauze nobile

Răspuns Câştigător
| LucianGabriel a răspuns:

Sunt de acord cu tine.

4 răspunsuri:
| caporalul a răspuns:

Ma parerea mea la care cred ca o sa primesc stupid
-pai eu am fost muscat de caini fara stapan a trebuit sa-mi fac 7 operati estetice sa arat cat de cat bine si in plus acei cani de pe starzi sunt adusi la tara, iar la tara (sunt si eu de la tara) unde cauta mancare pe la oameni si oameni ii OMOR iar angajati primariei ii inpusca
daca vrei iti pot face niste clipuri cum stau caini spanzurati prin copaci, sau cum sunt inpuscati daca doresti da un mesg. la privat

| iacobitza explică:

Pai tocmai asta incercam sa evitam...caini sa fie spanzurati impuscati omorati, nu trebuie neaparat sa ii omoram sunt si ei niste suflete fiecare are dreptul sa aiba o parere... daca ii sterlizam nu o sa mai fie asa agresivi si nu o sa se mai inmulteasca nu trebuie sa ii omoram in acest mod barbarhappy

| Deeaa a răspuns:

Bun si buna ideee

regis
| regis a răspuns:

Mda, sa-i salvam de la moarte si sa le dam drumul pe strazi. Ce daca mai sfasie cate un copil, in final nu conteaza decat drepturile animalelor.
Si iacobitza tata, la sterilizare nu li se taie coltii, ci alte organe...