E deja a 100-a postare cu link-ul ăsta.
Înțeleg, chinezii sunt cruzi, animalele suferă, imaginile sunt șocante etc. Chiar așa e. Nu ai cum să nu îți fie milă atunci când vezi filmul ăla. Totuși, hai să privim lucrurile altfel. Chinezii măcelăresc câinii și pisicile exact cum măcelăresc ceilalți oameni porcile, vacile, oile, mieii etc. De ce oare ni se pare atât de inuman că un câine este omorât în chinuri groaznice, dar nu la fel de inuman când se duce un miel la tăiere? Tot animal este și el. Noi nu suntem obișnuiți să vedem așa ceva la câini și pisici, ei da. E același lucru să chinuiești un cățel sau un miel. E ființă, suferă. La lucrul ăsta nu vă gândiți? Aaa, sau mielul e născut să fie pus pe masă, câinele e sfânt, nu are voie nimeni să îl chinuie, nu?
Din nou, alt unghi al problemei. Și la noi în România câinii vagabonzi sunt o problemă, dar la noi nu o să o rezolve nimeni. Poate la chinezi e mult mai gravă, poate mulți chinezi au fost atacați/mutilați/omorâți de câini vagabonzi și simt nevoia să rezolve într-un fel problema. Sincer, le-aș recomanda să le dea un glonț în cap decât să le jupoaie de vii. Aceeași recomandare o am și pentru noi. Când se taie porcul, oaia, mielul etc. Să căutăm să îi facem moartea mai ușoară, tot animal este, nu contează că e câine, pisică sau miel ș.a.m.d. Dar noi nu putem fi civilizați, dacă chinezii dau dovadă de lipsă de suflet, trebuie să dăm și noi dovadă de lipsă de creier nu?
Ei, nu cred că mulți dintre voi v-ați gândit să analizați acest videoclip așa cum am făcut-o eu, înainte să vă apucați să trimiteți link-ul peste tot. Dar dacă ceilalți trimit, normal, "hai sa il trimit si eu".
Baftă
@missbee
Mulțumesc pentru răspuns.
Nicidecum nu am zis că le iau apărarea chinezilor.
Am zis că nu se rezumă totul la "vaaai saracutele animalutse! semnez imediat!"
Și chestia cu trimiterea link-ului de pe site nu e referitoare neapărat la tine, ci la majoritatea persoanelor care se plimbă cu el pe aici.
Nu am zis că acești chinezi nu sunt duri. Adevărat, sunt duri, puteau foarte bine să îi împuște în cap sau să le taie gâtul și era toată lumea fericită. Dar probabil că unii dintre oamenii care fac asta au trăit întâmplări marcante în legătură cu câinii și pisicile, și pur și simplu vor să le facă să sufere. Mă rog,
Baftă
@missbee
Exact. N-am spus nici că nu sunt bolnavi mintal pentru că sunt. Pur și simplu, majoritatea oamenilor care văd cruzime față de câini se apucă să înjure (uite-te printre răspunsuri), dar când se taie un miel nu mai înjură că e cruzime față de animale, am văzut cu ochii mei ceva de genul ăsta, î-au tăiat gâtul și a stat așa vreo 10-15 minute până a murit, în chinuri groaznice. Oare nu e același lucru ca și cățelul din videoclip jupuit de viu? Ba da, dar nu suntem obișnuiți să vedem căței și pisici torturați, pentru chinezi e ca și cum ar tăia porcul/găina/oaia etc. Asta am vrut să accentuez.
Baftă
Este de neimaginat.Nu m-am putut uita...nu ma pot opri inca din plans.Cu ce au gresit saracele animale? Am semnat petitia fara sa ma mai gandesc macar o clipa...
@7h30: Nu am căutat prin site să văd dacă a mai fost postat linkul. Când l-am primit l-am dat mai departe din simplul motiv că nu suport gesturile astea pur și simplu inumane, inutile, de care sunt capabili numai niște cretini plini de frustrări și cu lacune grave de materie cenușie și inteligență.
PRoblema câinilor vagabonzi este una reală și sunt de acord. Ceea ce uităm este faptul că sunt ANIMALE. Da, animale... adică nu, nu au rațiune, nu au posiblitate să gândească, au doar instincte. Nu îi educă nimeni să nu muște și să nu atace, ca pe niște copii să nu fure și să nu mintă. În schimb noi pretindem că suntem oameni și că avem rațiune. Da de unde?! Așa ceva se numește cruzime, prostie, primitivism. Așa cum umblau stră-strămoșii noștri prin junglă și atacau căprioarele la jugulară cu un os ascuțit în piatră, ca să se poate hrăni, așa procedează și aceste jeguri de oameni cu niște animale pur și simplu nevinovate care acționează după instinct, pentru că atâta au. Dar acum mii de ani era total acceptabil să omori o căprioară chinuind-o în cele mai imposibile moduri, că nu era mare diferență între om și animal.
Dar acum pretindem că suntem evoluați, avem telefoane inteligente, aparatură de ultim răcnet... și parcă transferăm ultima picătură de umanitate în tehnologia modernă care ne face toată treaba. Nu rămâne pic de inteligență în noi.
Capra, mielul, porcul și găina care ajung pe mesele noastre sunt la fel de torturate și ai dreptate... Nu sunt de acord cu tăierea gâtului nici eu, dar dacă vreau să mănânc o găină, îi tai gâtul și o pun în cuptor. Nu pun 20 de gâini într-o cușca de 1 pe 1, nu le arunc de la 5 metri înălțime, nu le jupoi de vii și nici nu le tai o aripă sau un picior doar pentru plăcerea mea sadică de a vedea sânge. Până în momentul în care se va ajunge la tehnologia necesară ca să putem să consumăm carne fără să vărsăm sânge, voi condamna și eu aceste proceduri, dar sunt necesare. Și sunt cun un scop: să ne hrănim. Nu să ne distrăm. Nu omorâm din plăcere, omorâm din nevoie. Nu are nicio legătură cu discuția de față și cu filmulețul postat.
Mulțumesc celor care au votat. ^^
@7h30:
Tocmai asta îți explicam. E stupid și inutil să te răzbuni pe 30 de câini nevinovați pentru că unul ți-ar fi mușcat copilul, sau mai știu eu ce. Tocmai asta ne deosebește de animale... inteligența, sociabilitatea, rațiunea. Suntem, teoretic, superiori, deci suficient de deștepți ca să nu procedăm așa. E ca și cum ți-aș omorî eu toată familia și i-aș tortura pe toți în cele mai groaznice chinuri, pentru că tu mi-ai dat mie un pumn, sau nu știu ce mi-ai făcut. Observi absurditatea situației? Doar o persoană bolnavă mintal poate să facă așa ceva.
OOO MY GOOD! De unde sunt luate imaginile astea din iad? N-mi vine sa cred ca niste animale nevinovate pot fi tratate in acest hal! Ce oameni bolnavi la cap ar ucide niste biete animale fara aparare cu atata brutalitate!? Saracutele animale!
Doamne sfinte!
Oare de ce noi nu putem sa traim in pace cu bietele animale cu ce ne-au gresit asa de rau incat sa ne razbunam pe ele si sa le ucidem cu sange rece, ar trebui sa ne fie rusine, in ce fel de lume traim noi incat sa facem asa ceva atat de insuportabil, sa ne punem in locul lor macar pentru putin timp si as vrea sa stiu LE PLACE? saracele animale nu au nici o sansa nici o speranta ca acei criminali le vor da drumul sau le vor cruta ar trebui sa ne fie rusine, nu suntem in stare sa coexistam in pace de ce noi trebuie sa ne compotram in acest hal sunt jalnici si demni de ispret cei care fac asta.dar noi nu trebuie sa acceptam sa ceva deci am sa ii aduc la cunostinta pe toti prieteni mei de pe messenger si am sa la spun sa semneze si ei petitia. si as vrea sa ii raspund lui bogdancelalb deci eu as alege sa nu mananc carne decatsav le vad ca sufera atat bietele animale!
A fost oribil! Nici un animal nu merita tratat asa! Si nici noi nu ar trebui sa permitem asa ceva! Nu as putea face asa ceva unui animal! Ceea ce se intampla in China(pentru ca acolo am inteles ca este facut filmuletul) este oribil! Dar mai nou peste tot se cam intampla asa ceva, nu neaparat ca animalele sunt chinuite si mancate, dar sunt batute, abandonate etc. Nu ar trebui sa se permia asa ceva! Un animal, indiferent care ar fi, are dreptul sa traiasca in pace pe pamant!
Nu pot sa cred
Nu credeam ca exista asa oamneni cruzi :O
Arsi de vii ar trebuie cei care fac asemenea lucruri
Hai ca mai omori un animal nu`i asa de rau... adica omori o gaina pentru mancare... da o omori in asa fel incat sa nu sufere nu ca si handicapatii scuze de limbaj da altfel nu pot sa le spun. le jupoaie de vii.
CRUD Foarte crud
Sper sa reuseasca ceva cu petitia aia.
1 la mana sa ma pupe in cur ala cu lipsa masi de creier daca cineva i-ar jupui pielea de pe el creca ar rade prostu dreacu
2 semnati petitia poate face cineva ceva si pentru anilalele acelea scuze sufletele acelea
Am semnat si eu petitia.e prea trist ce se petrece in jurul nostru fara sa ne pese macar putin de bietele animale.
Doamne dale minte oamenilor astora ce tortureaza bietele animale nici daca ar fi ultimul animal nu ar trebui torturat asa, acesti oameni sunt fara mila si merita sa fie inchisi in inchisoare pentru fapta lor.
Nu am avut curajul sa ma uit la filmulet pana la sfarsit. Doar vreo 3-4 secvente am vazut, dar am semnat . Bietele animale. oamenii astia trebuie sa plateasca, este foarte crud ce fac ei. Nici o vietuitate nu poate fi tratata astfel. Sunt date de Dumnezeu exact cum suntem si noi, oamenii. Ce oameni sunt aia? Sau poate ca nici nu sunt oameni.
INGROZITOR!
Nu pot sa cred?! se intempla asa ceva?! domane.eu chiar plang! nu pot sa cred?! sunt inca socata!
Si eu am acest clip postat pe blogul meu la protectia animalelor, l-am postat si in facebook si pe mess l-am dat ca mass impreuna cu petitia, ma bucur sa vad si oameni care vor sa ajute aceste animalute
Pff ce mu.i.stii sadici, nu inteleg cum de au dreptu sa faca asa ceva, i-as lua si i-as baga in niste capcane din alea de la saw sa.i chinui vreo 20 de ani sa simta ce simt si animalele alea panaramele dracu. Dati si voi mai departe sa semneze tot poporu, dar oare cam cati oameni trebuie sa semneze sa se inceteze cu ce fac psihopatii aia?
Ce naiba au facut animalele alea sa fie chinuite? Adica ce d.r.a.c.u au facut? DUmnezeu nu le-a dat viata degeaba pe pamant! DUmnezeu le-a dat viata pentru un motiv! CE naiba e cu toti oamenii astia din ziua de azi? O sa o dau si eu mai departe! Fie ca asa cum leau chinuit (ei)ca nici nu pot sa le mai spun oameni... Fie asa cum leau chinuit ei sa ii chinuiasca si Dumnezeu pe ei in iad!
Si acum sunt uimita si oripilata.Am semnat bineinteles dar totusi.E groaznic mai ales faza in care sunt arunca-te in cutii si cea cu cainele in care iau pielea dupa el.
Am taiat oameni ( in operatii ) si morti, am vazut tot ce e mai crud in materie de oameni si pot sa suport chestiile alea razand ( si mancand langa oameni in agonie/bucati de oameni/cadavre/organe etc). in schimb cand vad un animal chinuit mi se inmoaie picioarele. ma uitam paralel si la pisica mea ce dormita in timp ce ma uitam la oroarea aia, si imi venea sa o iau si sa o pup ( dar dormea prea frumos). semnat.
O sa-ti raspund la intrebare cu o alta intrebare. Din ce o sa mai mananci tu carne?
anonim_4396 întreabă: