| FOCUS a întrebat:

Ieri a fost ziua mondiala a mediului, care dintre voi ati participat la o inatlnire in aer liber pentru a face ceva cit de cit ajutator pentru mediu, la noi la scara am avut sedinta cu toti copii din bloc simbata, iar duminica am facut curatenie in jurul blocului, am tuns gardul viu, am sadit flori, eu am avut cea mai grea treaba, am maturat si am spalat cele 12 etaje ale blocului dar am simtit o bucurie cind am terminat, bineinteles ca parintii ne-au pregatit o surpriza, o plimbare de neuitat la aer liber, la padurea Cernica, voi ati participat la vreo misiune de salvarea mediului?

Răspuns Câştigător
| xBlueEyes a răspuns:

Eu sunt din Buzau si am mers pe Platoul Daciei si am pictat ceva despre mediu, am purtat niste tricouri cu,, Salvati Mediul" si apoi ne-am dus prin tot orasul sa raspandim informatia. E bine?

2 răspunsuri:
| Cata_8193 a răspuns:

Da. am participat si eu la intruniri de genul aceasta.parerea mea este ca ar fi mai bine sa se faca mai des :X

| PlaiCuBoi a răspuns:

Bv focus, continua asa si iti dau boni bon!:angryvb. serios bv tie chiar este o fapta buna si meriti sa fii rasplatit:X)