| andyman a întrebat:

In jud Cluj, sat Bontida, este o zona numai de rromi si multi au niste case care dau sa cada la urmatoarea viitura... ce putem face pentru acesti... as vrea sa nu dam teorie pentru ca asta o stim... ce putem face practic... pe www.aurelman.blogspot.com veti afla un caz cutremurator... Doamne-ajuta! (nu am gasit rubrica cauze nobile!)

3 răspunsuri:
| papatukjatlekjulk a răspuns:

Vai... ce trist...problema e ca daca nu avem oameni interesati de acest subiect, degeaba venim cu idei, pentru ca lumea nu stie decat sa zica "asta e" sau "imi pare rau" sau "ce sa fac eu? sa le faca guvernul casa". Problema e ca guvernul nu este interesat de aceste "detalii". Dar lasa, ca Dumnezeu loveste atunci cand te astepti mai putin!

| florinel_8849 a răspuns:

Ar trebui educati cu forta prima data care nu doreste putin trotil si gata ca astia fara suparare dar antonescu facea rasa disparuta ca pe unde sint nici iarba nu creste

| missME a răspuns:

Rubrica cauze nobile exista, este cuprinsa intre casa & gradina si conversatii, trebuia sa te uiti mai atent.
In legatura cu intrebarea ta, e trist ce se intampla, dar adevarul este ca si romii s-au cam inmultit in ultimii ani...
Singura sansa, este ca cineva important, in stat sau o autoritate sa vada anuntul tau umanitar si sa ia masuri, treaba e, ca noi, oamenii de rand nu prea ne permitem sa construim case romilor, avand in vedere criza, si bugetul scazut, dar poate ai noroc si un miliardar, va dona si el ceva bani pentru case... Scrie-i lu' Gigi Becaliwinking
P. S.: e superba povestea aceea cu inimasad si e foarte adevarata, de multe ori suntem egoisti si vrem totul pentru noi, dar nu trebuie sa uitam sa si daruim, pentru ca numai asa vom putea primii si noi la randul nostru ceea ce daruim si e bine de stiut, ca in viata nimic nu ramane nepedepsit. Mai devreme sau mai tarziu, toti vom plati pentru greselile noastre, chiar daca pe moment avem impresia ca nu ni se poate intampla nimic. Dumnezeu loveste atunci cand te astepti mai putin...worried