Un roman consuma zilnic, in medie, 260 de litri de apa, aproape dublu fata de cetatenii Uniunii Europene, unde consumul zilnic este de circa 100-150 litri de apa de persoana, a declarat Andreas Baude, directorul general al Apa Nova Bucuresti, informeaza Rompres in 2005, probabil ca datorita contorilor de apa si a scaderii nevelului de viata a pensionarilor consumul s-a diminuat
Cred ca vreo 20 de litri maxim! Avand in vedere faptul ca in autobuze pute ingrozitor.
Intrebarea este cat din aceasta apa este folosita la spalat si alte activitati utile, cata curge degeaba prin robinete defecte si conducte sparte si cata este folosita la diluarea alcoolului etilic.
Cam 180 litri pe cap de locuitor romanul nostru se spala atentia dar numai cu apa nu sapun sau geluri
O fi declarat Apa Nova dar au specificat cat sunt si pierderi?
Romanii sunt de obicei cam certati cu apa si mai ales cu spalatul pe dinti...de cate ori nu mi s-a intamplat sa intalnesc dimineata la prima ora oameni mirosind a transpiratie... oameni buni macar 1 dus pe zi dimineata ca nu va cade pielea si nici nu se decoloreaza...va spun din propria experienta.
Mda uni nu se spala de loc si cad se spala mai zic"uite aeu am purtat pe mine tot timpul tricoul asta?"
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Badea_Marius_1951 întreabă: