Am incercat... nu, nu e bine. Am luptat din rasputeri sa imi salvez tatal de cancer, dar boala a fost mai tare decat vointa mea si imuna la straduintele medicilor.
Numai o problemaZeci de probleme carora nu le gaseam rezolvarea si imi pierdeam noptiile privind-le din toate unghiurile si incercand sa le gasesc rezolvarea.Nu am reusit decat sa ma aleg cu o insomnie severa si bineinteles cu mai multe probleme pe care le-am rezolvat pana la urma
Da.inca incerc sa arat ca mai sunt si persoane care nu umbla pe interes cum se preconizeaza la fiecare pas.
Uhm. e mentalitatea de vina...
Da. am incercat sa indrept o privire asupra mea in mod pozitiv si nu am reusit. Orgoliul lui a fost mai puternic.
Am incercat sa intru in randul lumii si m-am insurat; nu am rezolvat problema.
Buna!
am incercat sa-i impac pe parintii mei care s-au despartit.Nu am reusit din pacate
Poate va fi mai bine asa
Da.si inca mai multe!. le gasesti in culegerea de mate de liceu..Valabil pentru toti! ps: daca rezolvati 67 de la 50 sa ma anuntati!)
Au existat si inca exista zeci de probleme nerezolvate, acum incerc sa gasesc de munca, in felul asta rezolv mai multe din ele, dar mai raman...