| buburuzaucigasa a întrebat:

Let's do it Romania o organizare foarte proasta nu mi-a placut.Chiar acum am ajuns acasa de la curatenie si sunt foarte dezamagita.Echipei mele i-au fost alocati 25 de saci(+100 de saci cu care am venit noi de acasa) si o intindere foarte mare cu un morman imens de mizerie, in concluzie nu am avut in ce sa strangem intreaga mizerie.Pe lang asta persoanele care trebuiau sa ne indrume si sa ne explice cum trebui sortat gunoiul erau paralele cu viata, nu stiau nimic. Vreau sa imi spuneti daca si voi v-ati confruntat cu aceste probleme eu sunt din judetul Arges mai exact din Pitesti.

11 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Si la noi au fost parti nasoale dar si parti distractive.Am mers cu domnul profesor de geografie si domnul de istorie.Acestia ne-au dus in locul respectiv unde ne repartizase primaria unde am primit manusi/saci.Erau mormane de gunoaie pentru ca ne aflam intr-o zona populata de rromi.Tot ce am pus in saci a fost chiloti, sutiene, alte articole vestimentare, incaltaminte, sticle(de sampanie), galeti, foarte multe conserve dupa care nu mi-a fost mare uimirea sa vad absorbante folosite sau chiar hartie igienica folosita.De-a dreptul oribil.Nu cred ca mai are rost sa lungesc lista pentru ca e deja urat si ceea ce am scris mai sus.Nici la noi nu au ajuns sacii, am fost cat de cat multi, de la toate clasele(7-12) din liceu a venit cine a putut dar mai mult CINE A VRUT! Eu m-am murdarit ingrozitor, am plecat si uda acasa pentru ca pe la noi a plouat putin si la final ne-am spalat toti la o tasnitoare de unde am plecat mai uda acasa.Acum sunt bine in fata calculatorului cu o amintire pe care n-am sa o uit, stau pe TPU intrai in mod special la aceasta categorie pentru a vedea intrebari.Imi pare rau ca la Arges a fost asa si la Galati la fel.In Romania toate merg prost.Sa speram ca noi tinerii o sa reusim sa-i facem acestei tari un viitor mai bun.Cat de cat am ajutat cu ceva pentru acesta tara si chiar de nu am strans atat de mult gunoi sa stii ca multi au invatat o lectie de viata o lectie importanta-aceea de a pastra nu numai tara curata ci intreaga planeta.

| xibalba a răspuns:

Eu tot in Pitesti am facut curat, la fel sunt f dezamagita. Am inceput la 10 fara ceva, la 12 era gata tot. Si nu am inteles de ce am incheiat la ora aia, cand programul era pana la 3. Timp mai era...gunoi mai era. Trist. Organizarea cu sacii era de asteptat, e primul an cand se organizeaza actiunea in Romania. Dar ma intristeaza ca multi, foarte multi au venit acolo degeaba, nu voiau sa faca treaba, ci au venit asa, cu prezenta. Aiureala.

Pe de alta parte, dhraqull, tu esti unul dintre cei care rad de aia care fac curat si ii numesc "fraieri". E alegerea fiecaruia si nici tu, nici oricine altcineva nu are dreptul sa se adreseze cu"fraier" cuiva care a luat o decizie sa faca niste ordine cateva ore.
Alta idee pe care vreau sa o punctez este cea ca ideea cu let's do it nu e sa curatam intreaga tara si sa o avem curata 14 ani de acum incolo. Sigur ca nu, ideea e sa atragem atentia altora, care fac mizerie. Trist e ca nu am atras atentia nimanui, s`au implicat in program tot cei care tin mediul curat.

In Ro, se va tine curat cand se vor aplica amenzi tuturor, indiferent de sex/natie/varsta/locatia in care se afla. Iar asta va dura. Ideea de ecologizare e pusa de ani buni in discutie in tara la noi, dar pana acum nu am vazut decat incercari esuate de a schimba mentalitati adanc inradacinate.

| dhraqull a răspuns:

Da cine's fraierii astia care au venit cu idea? Mai bine s'ar da amenzi decat odata pe an sa adune niste fraieri sa faca curat.
Eu nu arunc pe jos atunci de ce sa strang dupa altu? Ar trebui sa avem legi astfel incat daca arunci ceva pe jos sau faci mizerie ala esti nu labareala gen Let's do it, Romania".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo xibalba pentru raspunsul tau.

o foto-completare, adica poze http://zambariciu.blogspot.com/2010/09/poze-lets-do-it-romania.html multa curatenie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Api peste tot se organizeaza periodic curatenia dupa ce altii arunca
http://scout.org/......_the_world

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e la inceput, lipsa de experienta
laudabil e ca s-a inceput
ia vezi aici cum fac altii
http://www.cleanuptheworld.org/......paign.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Curatenie in Elvetia 2010 http://activities.cleanuptheworld.org/? 5259/3065/fr
nimeni nu este organizat ideal din prima incercare
nu lasati jos bratele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://activities.cleanuptheworld.org/? 5259/3065/fr curatenia in Elvetia - Campanie din 2010

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Let's Do It... a castigat un mare PREMIU, info aici http://www.romaniapozitiva.ro/......-pr-award/

| Laminin a răspuns:

Hei!
La mine in Brasov a fost ok. mi-a placut ideea ce au avut-o.
Gbu :]

| N_9535 a răspuns:

Si in galati a fost cam la fel sad. au zis ca mergem intr-un loc apoi au zis ca mergem in alt loc si acolo am dat peste niste persoane care se cunosteau ca sunt din Romania. noi strangeam gunoaiele si cand terminam de strans veneau unii si altii din satul respectiv si aruncau iarasi waiting. altii ne asteptau la poarta cu galetile de gunoi si ne-au zis ca au crezut ca suntem de la ecosal. liderii de echipa erau cam paraleli cu ceea ce trebuia sa facem acolo sad