Asta voiam sa postez si eu) Of.ce trista'i plictiseala. Ce sa zic? iesi cu prietenii.cu gasca
Buna, pai asta depinde de hobby-urile tale, nu stiu care sunt, dar poti sa citesti, sa vizionezi filme, sa iesi cu gasca, apuca-te de un nou sport sau ceva dansuri, poti sa incerci sa inveti o limba noua, sau sa te perfectionizezi intr-un domeniu care te atrage si bineinteles poti sa calatoresti, daca ai posibilitatea, sa vezi locuri noi.
Fa chesti ca cercei bratari handmade. poti sa si le vanzi faci un ban cinstit si iti alungi plictiseala
I hear ya...nu stiu ce sa zic...adopta un catelus si de 3 ori pe zi ai ce face
Ma oameni. ii prea cald de iesit afara, sau in parc sau unde ati zis voi nu citesc :-& numa prostii citesc!
Du-te si cumpara-ti un goblen frumos pe care sa il realizezi tu singura. Da rezultate
Da o petrecere mare si cheama-ty toty prieteni, sau cheamty catyva prieteni sa doarma la tine inchiriezi un film de groza actyune sau comedie ma rog ce preferi si vizionatyl. vizionare placuta sper ca te-am ajutat
Folosesteci imaginatia, poti face orci, mii si mii de lucruri... poti sa iesi in oras, in parc, poti sa desenezi, sa scrii, sau o chestie mai ciudata sa te stranbi in oglinda, poti sa chitesti, poti sa te prefaci ca esti ce vrei tu sa fii poti face orice
Deseneaza,citeste o carte, cauta un joc interesant sa pierzi timpul, du-te si plimbate singurica prin oras sau cu cineva
1290 întreabă: