| feli01 a întrebat:

Ma tot gandesc cum ar arata o fintina in viitor?
dau voturi pentru cele mai reusite poate si funditawinking

Răspuns Câştigător
| UniversaLove a răspuns:

Salutare
~*~Pai este foarte simplu,depinde de noi umanitatea de pe pamant cum va arata omul si modul de viata pe acest Pamant. Daca se va continua cu ignoranta,ura, lacomie, frica si agresivitate fi sigur ca nu vom avea un viitor placut.Acum depinde la ce fiinta te referi:umane sau non-umane? Sunt Fiinte in trupuri fizice cum suntem noi pe pamant si fiinte care sunt energie pura(numai lumina)iar fiintele care sunt energie pura doar Exista in stagiul de a Fi fara timp, sptatiu sau limite.Acestea sunt doar ghidari ele de fapt nu exista in adevarata realitate, Totul Exista, timpul si spatiul sunt flexibile si pot fi ''manipulate'' si controlate.Aceste ghidari asa cum sunt si latitudinea si longitudinea ca exemplu, sunt doar concepte tridimensionale(3D).Stiu sigur ca in mintea ta o sa iti pui 2 intrebari daca nu exista timp, de ce imbatranim sau de ce avem ceasuri? si o sa iti raspund si la aceste intrebari cu drag.In primul rand imbatranim pentru. ca trupul fizic(templul sufletului nostru) nu poate asimilia asa cum ar trebui energia spirituala(este energia pura creationala care a Creat si Creaza totul in Creatie,sau''dumnezeu'' asa cum il numesc sistemele de credinta), si nu asimileaza asa cum sta in natura noastra din cauza ca oamenii de pe pamant traiesc impotriva naturii si impotriva a tot ce inseamna Viata, Iubire si Lumina.Baga toxine in ei si sunt bazati pe ratiune si nu pe ce inima le spune(peste 90% din oamenii de pe pamant). Daca trupul fizic ar asimilia ar fi cu adevarat in starea naturala(de aceea in atatea filme ai vazut oameni nemuritori, pentru ca puteau sta in trupul fizic care nu se degrada, insa starea noastra pur adevarata nu este in trupul fizic ci in Spirit aceea este adevarata noastra fata) si deci nu ar mai exista plecarea din trup si sa reiei alta viata in alte lumi.In al doilea rand timpul care il vedem la ceas este ceva mecanic ca si la calendar,este tot o ghidare iar ciclurile in sistemul solar sau in Creatie in nici un caz nu se bazeaza pe o iluzie precum ceasul sau calendarul,ci pe Simtire si cand totul trebuie sa se intample atunci cand este cu adevarat necesar cu un scop totul in armonie. Sper ca te-am putut ajuta,daca mai vrei sa discuti despre asa ceva imi mai pui intrebari la privat sau aici unde doresti.Iar in caz in care vrei sa imi dai fundita, Te Rog Frumos nu face acest pas, am mai primit 2 astfel de simboluri de pe site,dar nu am nevoie de aceste funda, ma lasa rece sincer, raspund pentru. ca imi face placere sa raspund nu pentru. o amarata de fundita virtuala.Mult Curaj si Fericire iti Doresc~*~

2 răspunsuri:
| WeeD a răspuns:

Am zis sa nu prea ma omor
Sa ma gandesc la viitor
Ca cica sunt asigurat, nu sunt datorrrr.
Ia nu te ai "gindi".

| Indispus a răspuns:

Esti sigur ca exista viitor?