| DomineRex a întrebat:

Nu putem spune ca voluntariatu este doar o cale prin care lumea munceste pe gratis?

Răspuns Câştigător
| mirella_4348 a răspuns:

Nu, in niciun caz. Am facut anul trecut 3 proiecte umanitare, am ajutat copii, am adus zambete, bucurie, am plans si am ras cu ei...cine nu face aceste lucruri nu poate intelege. Tot din dorinta de a ajuta cat mai mult am hotarat infiintarea asociatiei umanitare

14 răspunsuri:
| ICanSeeAll a răspuns:

Pai da, dar exista voluntariat care ajuta oamenii. Un exemplu ar fi crucea rosie. Volunariatul are partile lui bune: cunosti oameni, faci ceva util, inveti lucruri noi.

http://forever-twilight-fan.blogspot.com/

| C8PILUcool a răspuns:

Nu gratis in folosu comunitatii

| Maria2901 a răspuns:

Voluntariatul inseamna cand cineva munceste sau daruieste ceva gratis pentru ai ajuta pe ceilaltiwinking.

| Hitch a răspuns:

Nu este gratis! Tu BENEFICIEZI de cunostinte noi, abilitati noi, experiente noi tu DAI in schimb timp si efort, intr-un context (oportunitate) CREAT de o organizatie (oameni )ce are in spate niste costuri materiale (sustinute de catre donatori sau sponsori).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da putem spune happy dar nimeni nu te obliga sa faci nimic gratis asa ca voluntariat faci doar daca vrei sa ii ajuti pe ceilalati, asa ca nu mai ataca munca in folosul comunitatii ca nu te-a pus nimeni sa faci nimicwinking

| ioanionel a răspuns:

Nu, este o activitate nobila! Pentru cine este interesat iata aici legea voluntariatului si un model de contract de voluntariat : http://www.asis.wgz.ro/meniu/legislatie-o-n-g

| deceeu a răspuns:

Chiar asta este!

| Ela234 a răspuns:

Nu

| IStoleUrBrain a răspuns:

Este serviciul pe care un om il face pentru mediul inconjurator, pentru binele lui, un servici ce il face de drag, fara obligatii.Adica,asa il vad eu :d!

| dinamo98 a răspuns:

Nu nu putem... stii de ce? pentru c daca sunjtem ECO protejam Terra daca protejam Terra ne protejam casa de dezastre naturale

| byankaa a răspuns:

Intr-un fel big grin dar dupa parerea mea voluntariatul este o munca in folosul comunitatii pentru ai ajuta pe ceilalty x_Xhee hee

| Chris31 a răspuns:

Voluntariatul este munca pe care o faci fara sa te astepti sa primesti ceva in schimb.Ii ajuti pe ceilalti si te simti bine! Asta e voluntariatul!

| N3xtG3neration a răspuns:

Poti primi o rasplata din cand in cand...

| doruA a răspuns:

Nu in cazul in care ajuti o persoana, sau uncaz.

Întrebări similare