anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oameni buni, o problema extrem de serioasa; Dimineata imi suna ceasul la 5 sa plec sa-mi fac orele de sport.Am plecat in padure dar, cind am ajuns vai... mi-am pus miinile-n cap.Padurea mea cea neatinsa era acum murdara in urma wikendului.Am ramas masca.Numai bidoane si resturi, sacose si alte ambalajuri.Si,am observat ca cei care au un loc anume, vor reveni tot acolo si acum pentru ei; de ce oameni buni, de ce?

Răspuns Câştigător
| mami a răspuns:

Harciog, draga, tu unde traiesti? nu in RO
uita-te in jur cand romanul se c... in dosul casei si in loc de usa la wc are pus un lauf (panza) si se sterge chiar in zilele noastre cu ziar la PO ce asteptzi civilizatzie? responsabilitate pentru ecologie? ohhhh ce tara frumoasa avem si catzi mizerabili traiesc in ea

8 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta... unii chiar nu au nici cea mai mica ''celula'' de civilizatie.
Si asa este mai peste tot...se arunca in padure numai pungi, bidoane, caserole, sticle, servetele si alte mizerii.

daniela
| daniela a răspuns:

Pai asta pentru ca romanii nu au cultura curateniei si a naturii curate.

| elena a răspuns:

La Revolutie in 1989 am zis ca peste 20 de ani sa va instala si la noi civilizatia, dar iata este si mai rau, poate peste 200, eu mai sper...

| dulshe a răspuns:

Nici mie nu mi se pare correct acest lucru, anul trecut am fost cu cortul 2 zile, si am gasit un loc super in padure cu multa verdeata, si am hotarat sa stam acolo, sa facem foc de tabara etc, numai ca locul acela era prin de mizerie, adica langa un cos mic de gunoi era prin de sacose, si neam pus niste manusi in maini, si am inceput sa facem curat adica sa ducem tot gunoiul de langa cosul de gunoi, la un containar care era la vreo 4 metri de la cosul de gunoi. Am stat acolo 2 zile, dar noi nu aruncam toate resturile pe jos ci le puneam intr-o punga si cand se umplea le duceam la containar. Chiar nu pot sa imi explic de ce fac acest lucru, poate doar in comoditate, dar oare nu se gandesc, ca dupa ei voi veni ali oameni sa stea? si mai ales ca daca am face toti acelasi lucru, padurile ar deveni mormade de gunoaie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cheama-i pe cei de la Umbrela Verde http://va-invit-sa-cream-un-blog.blogspot.com/......l-cel.html

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oameni buni va spun cu durere in suflet ca padurea; Traieste.

| Moneyandfame a răspuns:

Se pare ca in "wikend" padurea ta "cea neatinsa" a fost sodomizata si pusa in cele mai groaznice pozitii. Ntz ntz ntz.

| alina88 a răspuns:

Stii, sunt oameni care din pacate nu se gandeste la ceea ce lasa in urma dupa un picnic, o distractie.etc,le place cand vin sa se acomodeze unde este curat, nu mizerie, resturi. dar nu se gandesc ca, atunci cand pleaca lasa deseuri carora le trebuie ani si ani sa se degradeze, spre ex unui cotor de mar ii trebuie 5-6 luni, dar unei sticle din plastic chiar 1000 de ani... dar ei nu se gandesc la acest lucru, nu mi pot explica cum poate fi omul atat de insensibil.