| 4rwz5war a întrebat:

Oameni ce ziceti iesim in strada pentru cei care n-au ce manca si stau pe strada . ? Uni nici nu stiu ce e ala pc . ZIC ca sunt doar niste litere . Sau cei care incep sa cerseasca la 9 ,10 ani trebuie sa stranga bani pana mor aproape sasi ia iphone 4 iar unii pleaca de acasa ca nu le iau parintii iphone sau din astea. Nu am zis ca isi iau ei asa ca vor dar asta e un exemplu ca nu au ce sa manance ... Deci cine e cu mineeee ? Dau funda la cel care zice primul da pentru ca se uita la cauze nobile scuzati categoria dar nu-mi apare cauze nobile

Răspuns Câştigător
| Hirom a răspuns:

E corect ce zice baiatu asta aici. Unii fac crize cand nu le ia telefoane de un car de bani si cei de pe strada nau ce manca. Eu zic ca sunt pe partea lui. Acuma nu ma mai intereseaza funda doar cauza nobila pe o facem cu totii daca ne unim

4 răspunsuri:
| denysuk25 a răspuns:

E o idee chiar buna!

| AleXzpm a răspuns:

Peste 90% din cei care sunt pe strada sunt fortati/vin de buna voie, fac parte din asa numitele "retele de cersit" (mafia strazii), sunt mutilati de catre "proprietari" pentru a scoate mai multi bani de la noi. Concluzia Nu mai dai bani de pomana pentru ca in acest fel incurajati mafia strazii si mult mai multi nevinovati sufera tot din cauza noastra. Noi avem puterea de a opri suferinta LOR!

| dederutza a răspuns:

Ai o idee genialatongue

| 4rwz5war explică:

Repede cineva. nu va ganditi la asta?