V-ati gandit cat costa ingrijirea cainilor pe care ii strangeti? Asistenta medicala, mancare, personal care sa-i ingrijeasca, masini... sunt multe de facut. Cred ca singurii care te pot ajuta sunt cei din Oltenita, care vor sa faca munca de voluntariat. Si cum nu prea mai face nimeni munca pe degeaba...
Cu ce? Iti trimitem si cainii din Bucuresti - am o gasca chiar pe strada mea. Sunt curioasa cat de dispuse acele personalitati locale sa ajute si dupa alegeri...
Sunt iubitor de animale si am lucrat intr-o asociatie care avea ca obiectiv protejarea animalelor parasite. Chiar poti incerca obtinerea unei finantari europene.
Insa, inainte, iti dau o opinie personala. Si te rog sa tii cont de ea. Am vrut sa vad cu cine stau de vorba si ti-am citit toate raspunsurile/intrebarile. Am vreo 3 concluzii:
1. esti imatur
2. nu ai minimul de cultura generala necesar pentru desfasurarea in bune conditii a unei activitati de nivelul asta.
3. nivelul de cunoastere a regulilor de ortografie, punctuatie si regulile de acord iti sunt straine. Te rog din suflet, intoarce-te la scoala. Sa inveti, nu de altceva, de fumat poti fuma si in bar.
O super idee, incearca sa gasesti oamenii cu suflet mare si cu dragoste fata de aceste animale si poate ideea ta se contureaza.succes
Mulutmesc asa am facut dar amnevoie si de sprijinul altor persoane. Eu nu am posibilitea sa fac singur totul. Da terenul este deja in negociere.
Ar trebui sa te duci la primar sa ti dea un tern in afara orasului, ar mai trebui sa se faca niste containere de resturi pentru caini comunitari eu sunt pentru fiind tot din Oltenita, daca te duci seara in cimitir te musca cainii, sunt cainii in tot orasul.
Referitorul la mesajul tau ce mi l-ai trimis pe privat, sa stii ca, de fapt, eu ma refeream la mami tau, insa tu esti doar badaran, nu si suficient de perspicac. pentru a-ti da seama.
P. s. tu, baiatu, esti putin frustrat? de ce vrei tu sa te masturbezi in vaginul meu? din ce mi-ai scris reiese ca nu prea stapanesti notiunile de "masturbare", respectiv "vagin.pps.sincer, imi cer spuze pentru raspunsul precedent, ulterior am citit ca mama ta e decedata.eu iti mai zic doar sa incetezi, ca doar esti baietel mare si totul e cam pueril
Badea_Marius_1951 întreabă: