| De_Rasa_Pasari_1985 a întrebat:

Orice donatie CONTEAZA! Va rog sa va alaturati grupului:
www.facebook.com/groups/donatiisud
Ti-au ramas mici hainele de anul trecut? Sigur exista cineva care se va bucura de ele! Doneaza haine, jucarii, alimente, carti, obiecte de mobilier si orice altceva ce tie iti prisoseste, iar pentru altii poate insemna mult.

2 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sunt unii care racaie precum gaina in mijlocul gramezii, am luat si eu initiativa de cateva ori si unii daca nu-i ajuti cu bani, mai ales pentru tigari si o bere nu i-ai ajutat deloc si nici nu stiu sa multumeasca, spun ca li se cuvine; am fost in zona de inundatii in 2006 intre Oltenita si Calarasi, oamenii care aveau casele inundate lasau pe altii sa le scoata apa din case si din curti si sa umple saci cu nisip iar ei stateau in carciuma si nu faceau absolut nimic; eu am cui da

| De_Rasa_Pasari_1985 explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Frumos explicat, desi mesajul meu este la general si nu obliga pe nimeni sa faca ceva ce nu vrea. Aveti tot respectul meu, daca ati ajutat si ajutati pe cineva care au nevoie de ajutorul nostru in momentele grele ale vietii. Referitor la exemplul dat in cazul celor inundati, nu ma face sa cred decat ca presa a facut o treaba buna in a-si face subiectele memorabile si care reuseste sa schimbe o mentalitate. Pe scurt presa merge pe principiul: "Spune-le doar ce vor sa auda"
Permite-mi sa-ti dau si eu un exemplu din afara zonei sinistratilor: O mama singura cu 2 fetite sub 8 ani. Copiii au mancat timp de 2 luni de zile doar orez fiert, deoarece mamei i-a fost rusine sa ceara ajutor. Aceasta este realitatea, dar sa nu o lungim prea mult ca "vorba multa, saracia omului!" si urmeaza nunta lui Bianca Dragusanu, mult succes si vizionare placuta!