| DoarOana a întrebat:

Pentru cei din Cluj...
(S. O. S Arca lui Noe)

Daca ati putea sa ajutati ne-ati face tuturor un mare favor.
Avem nevoie de cazare pentru cativa pui de catel gasiti abandonati in diferite locuri din Cluj. (2 gasiti in padurea faget, 3 pe strada dambovitei fara mama abandonati intr-o cutie, alti 4 gasiti intr o valiza si 8 puiuti de 2 luni din Pata).
Puii au 2 luni si va cer ajutorul celor care pot sa le ofere cazare pana la adoptie. Nu am posibilitatea sa adopt pe niciunul din ei sau sa ii tin pentru catva timp pentru ca am 2 caini de talie mare in curte care nu ar mai suporta sa vada ca am mai adus un membru nou in familie. Nici ei nu se inteleg si a trebuit sa ii despart asa ca momentan curtea mea e impartita in 2 jumatati: pe o parte sta un caine si pe cealalta sta alt caine.
Am scris acest anunt in speranta ca as putea sa gasesc pe cineva din Cluj care sa vrea sa gazduiasca un puiut.
Daca sunteti interesati va rog sa imi scrieti un mesaj sa va dau un numar de telefon si sa vorbiti cu persoana care momentan gazduieste cateii. Nu am vrut sa postez numerele de telefon aici ca sa nu se faca ceva glume proaste la telefon.
Multumesc.

1 răspuns:
| ioana2011 a răspuns:

Imi pare rau pentru ei.dar nu pot sa-i adopt ca am o fata de bichon maltese si nu pot...sorry