anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cine are putin timp, poate viziona acest mic documentar,

http://www.youtube.com/watch?v=R2TWNpKfRCE

Si sper ca unii, sa fie mai putin nepasatori cu privire la asta...

4 răspunsuri:
| CatalinCordea a răspuns:

Sa fim "eco" ii auzi pe toti prostii ca zic dar in realitate sunt foare putini oameni carora pe pasa de univers.

| KodrutZ a răspuns:

Timpenii. Luati si mincati rahat cu astfel de chestii cind veti avea un documentar cu modul in care se realizeaza agricultura la noi, si dupa aia mai discutam. Nu de alta, dar Romania are teren si potential extraordinar pentru agricultura eco. Problema e ca unii mari de-acolo de sus nu vor ca noi sa exploatam sansa asta...

| TootydeCool a răspuns:

Stii este impresionant ce poate sa ne ofere pamantul, dar multe persoane, spun:
" Iubesc pamantul, as da orice sa il salvez", dar stii ca vorbele nu semnifica nimic ci doar faptele. Dar in zilele noaste lenea este mult prea mare pentru a ma face ceva si numai datorita oameniclor cu "fite", care ai imping si pe ceilalti oamenti care incearca sa face ceva, ei se cred "cool" daca stau si baga in ei la tutun si consuma tot felul de bauturi acoolice.
Inteleg ca trebuie sa facem ceva, ar trebuiii ca sa muncim foarte mult sa invatam, ca sa ajungem cineva sa ne putem spune si noi cuvantul in viata, nu sa traim de pe azi pe maine sa ne fie frica sa traim. Nu asta trebuie schimbat, nu trebuie sa ne fie frica de altii mai "smecheri" care ne badjocoresc si ne fac carpa de sters praful. Cine or fii ei? Un exemplu pur este "... KodrutZ...", care a raspun la intrebarea dumneavoastra. In loc sa zica vorbele acelea goale care le va uita maine dimineata, mai bine ar face ceva util si nu ar sta picior peste picior sa se mandreasca cu un rand de grau. Deci Romania nu are nevoie de astfel de oameni.
CatalinCordea nu cred ca esti si tu prea stralucit, decat sa zici ca multi oameni zic ca sunt eco dar defat nu este asa, mai bine ai incerca sa faci ceva, ori cat de micut ar fi macar incearca ca nu vei avea nimic de pierdut, dar pe cant daca nu incerci vei avea de pierdut mandria de a fii roman!@!
Succes..., daca instituiti o campanie va rog sa ma anuntati si pe mine, pe id " lady_dya27@yahoo.com".
Multumesc mult ca mi-ati ascultat sfatul.