Problema e mai complexa decat se vede.Gandeste-te ca in spatele poluarii stau mari corporatii care au interese financiare major,care conduc tari din umbra,care au mii sau chiar milioane de angajati. Reflecteaza la confortul de care te bucuri si pentru care e permanent poluat solul,apa aerul: caldurica din casa, apa calda, masinuta cu care te plimbi, tenesii pe care-i porti, in general cam tot ce te-nconjoara incorporeaza poluare in el. Ai fi oare dispus sa te intorci la un trai arhaic in care locuinta e incalzita cu lemne sau carbune, apa scoasa din fantana, calatoriile facute cu vehicule trase de animale sau cu bicicleta, hrana obtinuta in gospodaria ecologica, fara curent electric, fara net si calculator? Suntem dependenti de toate facilitatile civilizatiei, care duc invariabil la poluare. Dar fiecaruia in parte ii sta in putinta sa aleaga sa reduca acest blestem, cautand sa uitilizeze judicios resursele, sa nu-si bata joc de natura si sa se gandeasca ca alt Paman care sa ne duca pe toti nu exista.
Intr-adevar ai dreptate. Sincer am stat 4 luni fata curent, net, telefon. In padure. Chiar ma simteam alt om! Pentru mine e mai bine. Si daca totusi suntem sau sunt alti oameni dependenti macar sa economiseasca, sa le pese. Aseara am vazut la TV ca vedeau apusul la monitoare de reclama. Deoarece fumul era prea gros, au venit americanii sa le dea punci de oxigen asa ceva nu se poate. Adica astia vor sa distruca si Tibetul care a ramas totusi un loc sacru spiritual. Dar uite ca o sa ne ducem dracu la propriu si copi din cuptor ca nu mai avem de unde. Decat sa cresc un copil bolnav intr-un loc poluat mai bine deloc. Ce sa zic, sunt foarte trist din aceeasta cauza
Https://www.youtube.com/watch?v=CNApcyzaY60
Adica merita asta distrus pentru niste fabrici, si radiatii? Poate sunt eu prost
Badea_Marius_1951 întreabă: