Nu poti sa faci acest lucru, deoarece nu esti propietar al acelui teren, deci incalci legile statului.
Ma tem ca nu poti interveni asupra unei proprietati care nu-ti apartine, chiar daca intentia ta e de bun augur. Nu poti sti ce copaci ar trebui plantati si unde doreste proprietarul sa-i planteze.
Dar cred ca poti fi si amendat...pt ca nu este proprietatea ta, sa poti sapa....cred..nu stiu
E foarte frumos sa faci asta, dar vezi ca incalci o proprietate si nu se stie cu cine poti avea de-a face.mai bine vorbeste inainte cu proprietarul si spune-i ce vrei sa faci
Nu poti planta copaci intr-o padure care nu este proprieteatea ta, deoarece te poate acuza de incalcarea unei proprietati prvate, si asta sigur o sa te coste o amenda...
Oricat ti-ai dori sa ajuti mediul inconjurator plantand copaci intr-o padure in care nu esti proprietar, legea nu`ti permite.Probabil daca vorbesti cu proprietarul padurii vei avea o sansa.Asta in cazul fericit in care padurea are un proprietar si nu apartine statului.Succes si la cat mai multi copaci plantati.Nimic nu este imposibil.
AtomiKSk8x întreabă:
anonim_4396 întreabă: