anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poti planta copaci intr-o padure, tu nefiind proprietarul?

12 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu poti sa faci acest lucru, deoarece nu esti propietar al acelui teren, deci incalci legile statului.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Doar daca vorbesti cu propietarul...altfel ...nu cred ca ai voie.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Ma tem ca nu poti interveni asupra unei proprietati care nu-ti apartine, chiar daca intentia ta e de bun augur. Nu poti sti ce copaci ar trebui plantati si unde doreste proprietarul sa-i planteze.

| hugo a răspuns:

Dar cred ca poti fi si amendat...pt ca nu este proprietatea ta, sa poti sapa....cred..nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai gandeste putin, tu intr-o padure cu o lopata sau harletstraight face te prinde un descreierat de la ocolul silvic si iti trage o amenda... o sa te bage imediat la vandalism chiar daca tu ai intentii bune. Nu uita ca politistii la fel ca si capsunarii au norma de lucru ...la amenzi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar cu ce gresesti? Planteaza! Nu furi nimichappy

| M.madallina a răspuns:

Poti planta copaci, si ai o idee nemaipomenita! succes!

| angella1972 a răspuns:

E foarte frumos sa faci asta, dar vezi ca incalci o proprietate si nu se stie cu cine poti avea de-a face.mai bine vorbeste inainte cu proprietarul si spune-i ce vrei sa faci

| Grasutza a răspuns:

Nu poti planta copaci intr-o padure care nu este proprieteatea ta, deoarece te poate acuza de incalcarea unei proprietati prvate, si asta sigur o sa te coste o amenda...

| metal.dream a răspuns:

Doar daca proprietarul e de accored daca nu te poate denunta

| chr_7518 a răspuns:

Dc nu? Nu faci nimic rau.

| iri_7273 a răspuns:

Oricat ti-ai dori sa ajuti mediul inconjurator plantand copaci intr-o padure in care nu esti proprietar, legea nu`ti permite.Probabil daca vorbesti cu proprietarul padurii vei avea o sansa.Asta in cazul fericit in care padurea are un proprietar si nu apartine statului.Succes si la cat mai multi copaci plantati.Nimic nu este imposibil.