Eu cu el ma combin foarte mult, avem ft multe in comun, mdea si eu prima data aspectul il observ, si umor (amindoi avem umor)
Personalitatea. Si aspectul putin. Nu trebuie sa fie un print, sa fie " placut la vedere "
Pai da e si aspectul fizic :d dar mai e si cum se comporta si sa ne intelegem :d
Pt mine nu conteaza neaparat aspectul (asta doar daca nu e gras sau mai pitic ca mine)ci conteaza mai mult dragostea pe care mi-o ofera si pe care o simt pentru elsi presonalitatea
Cum se poarta, cum vorbeste, ce fel de caracter are :X
Si sa fie incapatanat la fel ca mine
Altfel ce sens mai are viata fara certuri
Logic ca si aspectul!
Pentru mine conteaza sa ma inteleg bine cu persoana respectiva, adica sa ne completam... dar si aspectul conteaza in felul lui... :d
Si aspectul...si felu cum gandeste ca daca ai gasit unu de ala sa zicem obsedat... cred ca sti la ce ma refer prin ´´obsedat´´ si sa fie mai crazy boy si ma refer prin a face lucruri nebunesti
Pacat de voi, fete naive! dragostea fata de trup e trecatoare, dar cea de suflet, nu!
Aspectul nu ar fi printre primele lucruri care imi plac la un baiat...mai mult conteaza caracterul. Daca tu ai gasi pe cineva care are un aspect de milioane dar habar n-are sa se comporte cu o fata l-ai alege?
vladutzu96 întreabă:
Badea_Marius_1951 întreabă: