| giuliano2013 a întrebat:

Sall all... Acum cateva zile m-am inscris la un centru comunitar ca voluntar la calculatoare doar ca nu prea am idee cu ce sa incep avand in vedere ca copiii sunt la stadiul de: invatamant primar(adica 7-12 ani). Si as avea nevoie de niste teme pentru inceput....niste site'uri cu diverse lucrari si utilizari ale calculatorului. multumesc. fundawinking

Răspuns Câştigător
| Mijaiche_Alina-Andrada_1998 a răspuns:

Pai...eu am inceput cu PAint, am lucrat cateva saptamani cu el, dupa am lucrat cu Microsoft world 2007, am invatat sa fac prezentari etc si dupa la power point, animatii etc.
sper ca ti-am fost de ajutor.
FUNDA?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite cateva site-uri pentru care cred ca le va fi folositori micutilor: http://wap.motivatie.forum24.ru/? 1-16-30-00000010-000-0-0-1268148083

http://muntealb.orgfree.com/Manuale/manual-intretinere-pc-2.htm Ti-am dat numai doua site-uri pentru a-ti face apoi tu singur o idee despre cam ce le este folositor micutilor. La inceput trebuie neaparat ca micutii sa stie cum se tine un calculator curat, pentru a evita erorile de tot genul. Parerea mea, nu stiu daca asta cauti:)

| MERLYN2001 a răspuns:

Buna eu ti-as recomanda mai intai sa incepi cu paint si sa le dai diferite teme. Dupa ai putea continua cu wordpad (daca am scris bine ) si ai mai putea sa le dai publisher i-ar la fiecare sfarsit de ora sa le arati cate un joc nou iar la sfarsit de ora ma refer la ultimele 10 minute. Sper ca te-em ajutata.

| Danzell a răspuns:

La inceput
trebuie sa ii inveti ce face mouse-ul si tastatura

incepe cu Paint-ul si pune-i sa deseneze sa foloseasca uneltele alea

| giuliano2013 explică:

Ok. multumesc de raspunsurile date.....ramon2473(tu mi'ai raspuns despre intretinere, hardware intern-extern, procesor si altele) lipsea sa spui de control panel (instal dezinstal programe) schimbarea proprietatiilor. ok nu e o idee rea dar unii dintre ''ei'' stiu sa foloseasca anumite programe( paint, world, excel,) ma intereseaza ceva mai usor pentru inceput sa inteleaga, alte programe sau niste fise de lucru, mersiwinking

| Addush a răspuns:

Eu zic sa incepi cu paint si sa le explici cum se lucreaza in el, dupa care sa le dai anumite teme de desenat.

| Andreeutza_Andreea_1983 a răspuns:

Invata-i sa uitilizeze Paint si Word pentru inceput si fa-le prezentari Power Point cu tema "de ce este important sa stii sa utilizezi calculatorul" sau ceva de genul...capteazale atentia vezi ce ii intereseaza, cu fac ei in mod normal si introdu informatiile sub alta forma in prezentare.